- 19 Aralık 2024
- 1.479
- 268
- 38
- 25
İlk gebeliğimde 20 çıktı tsh prolaktin de 53Benimde 2.5 üstünde seninki kaçtı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeliğimde 20 çıktı tsh prolaktin de 53Benimde 2.5 üstünde seninki kaçtı
Dediğim gıbı en koyu olan adetten hemen sonrakı gun yaptıgımdı ama oldumu bilmiyorumBu testlere göre yumurtlama görünmüyor canım daha erken olabilir doktor da daha büyümemiş demiş belki geç yumurtluyosundur dijital takvimler adetin ortasını gösteriyor zaten çok doğru değiller tahmini yani
Oldukça yüksekmiş ama ne güzel hamilelik olmuş canımİlk gebeliğimde 20 çıktı tsh prolaktin de 53
Bence testlere devam etmelisin bundan sonra görmen daha olası gibi adetten hemen ertesi gün yumurta gelişmesi çok mümkün mü bilemiyorumDediğim gıbı en koyu olan adetten hemen sonrakı gun yaptıgımdı ama oldumu bilmiyorum
Tekrar hamile kalmanıza çok sevindim umut ve heyecanla bende aynı haberi bekliyorum inşallaj bende gebe kalırım ilaç desteği aldım benBenim en son 50 falandı ama gebe kalmıştım ne yazık ki kürtajla sonlandı şuan yeniden hamileyim ama kaç olduğunu bilmiyorum 50 nin altına düşmemiştir herhalde
Ben destek almadan kaldım bence sizde kalabilirsiniz benceTekrar hamile kalmanıza çok sevindim umut ve heyecanla bende aynı haberi bekliyorum inşallaj bende gebe kalırım ilaç desteği aldım ben
Bugün sabah regl olduğumu öğrendim tekrar hüsrana uğradım..Ben destek almadan kaldım bence sizde kalabilirsiniz bence![]()
Başka değerlerinize de kontrol ettirin istersenizBugün sabah regl olduğumu öğrendim tekrar hüsrana uğradım..
Hormonlarıma rahim yumurtalıklar hepsine bakıldı tertemiz bir prolaktin biraz yüksekti ocakta da kürtaj olmuştumBaşka değerlerinize de kontrol ettirin isterseniz
Yaaa bende 31 Ocak da kürtaj olmuştum boş gebeliktenHormonlarıma rahim yumurtalıklar hepsine bakıldı tertemiz bir prolaktin biraz yüksekti ocakta da kürtaj olmuştum
İnşallah bende tekrar hamile kalabilirimYaaa bende 31 Ocak da kürtaj olmuştum boş gebelikten![]()
Neden dolayı kürtaj oldunuz inşallah kalırsınız neden kalamayasınız kiİnşallah bende tekrar hamile kalabilirim![]()
Kalbi durmuştu bebeğiminNeden dolayı kürtaj oldunuz inşallah kalırsınız neden kalamayasınız ki
Yaaa çok geçmiş olsun kaç haftalık da durdu acabaKalbi durmuştu bebeğimin
9Yaaa çok geçmiş olsun kaç haftalık da durdu acaba