prolaktin degeri yüksek

zumra fatma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
22
2
1
33
Kızlar merhaba dün kadın dogum doktoruna gittim sol yumurtalık kist var dedi bir suru test istedi hersey normal ama prolaktin degeri 54.30 gelmiş neden yüksek geldi acaba evliyim 2 tane çocuğum var

Çok yüksek bir değer değil. Gebelik planlıyorsanız doktorunuz ilaç için yönlendirecektir

Bebek düşünmüyorum 2 yıldırda göğüslerimden sıktıgım zaman süt geliyor ben kızımı memeden keseli 4 buçuk yıl oluyor
Süt gelmesi için değer düşük aslında ama prolaktin yüksekliğinde oluyor. Benim de sizin değerlerinizdeydi 1,5 tane dostinex ilacını kullandım düştü. Normalde doktor daha uzun süre kullanım vermişti ancak yan etkilerine dayanamadım bıraktım

Pazartesi gidecegim bakalım sonuç göstermeye ne diyecek birde bu deger yüksek olup göğüsten süt gelirse hipofiz tümörü oluyormuş

Pazartesi gidecegim bakalım sonuç göstermeye ne diyecek birde bu deger yüksek olup göğüsten süt gelirse hipofiz tümörü oluyormuş
Tümör için değerin çok yüksek olması ve ilaçla düşmemesi gerekiyor diye biliyorum. Boşuna kendinizi korkutmayın bence

Kızlar merhaba dün kadın dogum doktoruna gittim sol yumurtalık kist var dedi bir suru test istedi hersey normal ama prolaktin degeri 54.30 gelmiş neden yüksek geldi acaba evliyim 2 tane çocuğum var
Bugün gittim gösterdim sonucumu mr istedi kafadan 2.buçuk yıldır süt geldigi için cidfi bir durum dedi

Hipofiz gland sağ yarımında tabana yakın yerleşimli yaklaşık 1.2 mm boyutunda, post-kontrast serilerde glanda göre az ve geç kontrast tutulumu gösteren mikroadenom açısından şüpheli milimetrik sinyal izlenmiştir. maalesef böyle bir sonuç çıktı ama prolaktin 6 düştü 54.30 dan ilaç kullanmadim süt gelmesi hala devam ediyor tekrar kan verdim doktor bakalım ilaca başlarız dedi tümör daha çok küçük

Geçmiş olsun değeriniz düşükken süt gelmesi ondan mı acaba? Küçük olması iyi haber sanırım. İnşallah ilaçla toparlanır hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…