Prolaktin değerim 38 çıktı

lokum8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2022
465
524
33
32
Arkadaşlar vajinismusu yeni atlattım ama Bugün tahlil yaptırdım prolaktin değerim 38 çıktı ben ne yapacam acayip moralim bozuldu gebeliğe engel bi durummuş

Lütfen yardımcı olurmusunuz yüksek çıkanlar ne yapıyor bi yardım edin

Lütfen yardımcı olurmusunuz yüksek çıkanlar ne yapıyor bi yardım edin
Canım bende geçen ay ölçtürdüm 46 çıktı dostinex diye bi ilaç verdi doktor onunla şimdi 1,61 e düşmüş. Çabuk düşüyor bende hamile kalamadım bir buçuk senedir sanırım bu yüzden şimdi her şey normal bakalım nasip ne zaman

Bu yüzden mi kalamadın inanamıyorum yA :( benim eşim gidecek 2 ay sonra senede 1 kere geliyor :( of yA

Kızlar bi bakın ya acaba düştü mü prolaktin hormonum ?? 2 haftadır kullanıyorum

Gebeliğe tek başına engel değil prolaktin ama yine de düşürülmesi gerekir. 1 ay ilaç kullanımıyla hemen düşüyor

Düşmüştür test vermediniz mi?hemen bu ay bile kalabilirsiniz başka bi sorun yok ise ovülasyon testi alıp yumurtlamayı yakalayın
Ya randevu alamıyorum ki şaglık ocağı bakar mı bu hormon testine kan versem ? Bu ay korunmadım değerlendirdim ama bugün 3. İlacı içtim acaba hata mı yaptım ya

Gebeliğe tek başına engel değil prolaktin ama yine de düşürülmesi gerekir. 1 ay ilaç kullanımıyla hemen düşüyor
2 hafta kullandım ve bugün 3. Hafta içtim ilacı ama gebelik istşyorm yumurtlama günlerini değerlendirdim inş bsey olmaz ya

Ne diye gitçem hormon testi vermek istşyorm mu diyecem özele ay nolur yardımcı olun ya

Tamam kuzım özelde demi hemen yarın yaptırayım ya çok tşk ederşm❤️
Gitmeden bi arayıp sorarsınız 👍hiç bebek için birlikte olmayın kafanızdaki düşünceleri sıfırlayıp beraber olun, inşallah bi an önce yavrunuza kavuşursunuz 😍

Back
X