- 21 Ekim 2023
- 30
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi papatyaaaa123
Arkadaşlar merhaba prolaktin değeri yüksek çıkıp hamile kalan var mı aramızda yardımcı olabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel oluyor. Sizin ki ne kadar yüksek? Doktorunuzun vereceği ilaçla düşürme imkanınız vardır.Arkadaşlar merhaba prolaktin değeri yüksek çıkıp hamile kalan var mı aramızda yardımcı olabilir misiniz?
Benim Prolaktin değerim 76 çıktı pazartesi günü gidicem doktora ama ilaçla düşer mi bilmiyorum bana baya yüksek geldi değer 2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz daha yeni hormon testi yaptırdım aile hekimine o da Prolaktin değerimin gebeliğe engel olabilceğini söyledi polikinliğe muayne olucam birde inşallah ilaçla düşer diye ümid ediyorum aramızda varmı böyle ilaçla düşürüp hamile kalabilenProlaktin yüksekliği gebeliğe engel oluyor. Sizin ki ne kadar yüksek? Doktorunuzun vereceği ilaçla düşürme imkanınız vardır.
Prolaktin yüksekliği adet düzeninizi bozar. Bu durumda da yumurtlama düzensizliği olur. Yüksek derken kaç gibi mesela ?Arkadaşlar merhaba prolaktin değeri yüksek çıkıp hamile kalan var mı aramızda yardımcı olabilir misiniz?
Ben hormon testini aile hekiminde yaptırdım cuma günü değerim 76 çıktı polikinliğe gitmemi söyledi pazartesi gidicem beni neler bekliyor bilmiyorumProlaktin ilaçla düşürüyolar bide testere dişli aslan pençesi çayı var sanırım o iyi geliyor bende 3 gün önce baktırdım 28 çıktı benim normal değer 26.5 yazıyor özel hastanede doktor bana beyin mrı çektir hemen dedi çok canımı sıktı sizin doktor öyle bir şey demedi mi
Evet bisüre adetim düzensizdi ama son 3-4 aydır günü gününe oluyorum prolaktin değerim 76 malesefProlaktin yüksekliği adet düzeninizi bozar. Bu durumda da yumurtlama düzensizliği olur. Yüksek derken kaç gibi mesela ?
Oo bayağı yüksek çıkmış gebelik falan yok dimi eminsinizBen hormon testini aile hekiminde yaptırdım cuma günü değerim 76 çıktı polikinliğe gitmemi söyledi pazartesi gidicem beni neler bekliyor bilmiyorum![]()
Gebelik testide yaptı aynı zamanda gebelik yok gebelik kaybımda olmadı hiç değerim baya yüksek evet çok moralim bozuldu pazartesi gününü nasıl beklicem bilmiyorumOo bayağı yüksek çıkmış gebelik falan yok dimi eminsiniz
Ya da yakın zamanda gebelik kaybı oldu mu
Muhtemelen dostinex diye bi ilaç verecek onunla düşüyor zaten. Ama çok direnirse değeriniz,emar ister
Sıkıntı yapmayın ya düşer o ilaçlaGebelik testide yaptı aynı zamanda gebelik yok gebelik kaybımda olmadı hiç değerim baya yüksek evet çok moralim bozuldu pazartesi gününü nasıl beklicem bilmiyorum
Umarım öyle olur inşallah teşekkür ederimSıkıntı yapmayın ya düşer o ilaçla![]()
İlaçla düşer korkmayın. Sadece önce endokrine yönlendirip mr da isteyebilir doktorunuz.Benim Prolaktin değerim 76 çıktı pazartesi günü gidicem doktora ama ilaçla düşer mi bilmiyorum bana baya yüksek geldi değer 2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz daha yeni hormon testi yaptırdım aile hekimine o da Prolaktin değerimin gebeliğe engel olabilceğini söyledi polikinliğe muayne olucam birde inşallah ilaçla düşer diye ümid ediyorum aramızda varmı böyle ilaçla düşürüp hamile kalabilenpskolojim bozuldu iyice
İnşallah yaa çok teşekkürlerİlaçla düşer korkmayın. Sadece önce endokrine yönlendirip mr da isteyebilir doktorunuz.
Genellikle ilaç düşürüyor kalbinizi ferah tutun![]()
Hamileliğe engelmiş ama sizinki benimki kadar yüksek değil bilemiyorum yinede doktora gözükmekte fayda varBenim 27,80 çıkmış değerim nasıl kızlar prolaktin sizce hamileliğe engel bir değer mi
Hipofiz bezi mr ı cekıldi miBenim Prolaktin değerim 76 çıktı pazartesi günü gidicem doktora ama ilaçla düşer mi bilmiyorum bana baya yüksek geldi değer 2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz daha yeni hormon testi yaptırdım aile hekimine o da Prolaktin değerimin gebeliğe engel olabilceğini söyledi polikinliğe muayne olucam birde inşallah ilaçla düşer diye ümid ediyorum aramızda varmı böyle ilaçla düşürüp hamile kalabilenpskolojim bozuldu iyice
Çok yüksek bi değer değil ilaçla düşer dedi dostinex verdi şuan 3 günde 1 onu kullanıyorumHipofiz bezi mr ı cekıldi mi
Ama. Şöyle bir durum var mr da adenom yoksa adet iken prolaktın baktır diyorlarÇok yüksek bi değer değil ilaçla düşer dedi dostinex verdi şuan 3 günde 1 onu kullanıyorum
Benden mr istemedi ama bakalım ilaç bitsin tekrar test yaptırcam değerim düşmediyse ona göre tekrar başka doktora gitmeyi düşünüyorumAma. Şöyle bir durum var mr da adenom yoksa adet iken prolaktın baktır diyorlar
Benim ilk değer 47 sonra 74 çıktı cok üzüldüm ağladım boşuna üzülmüşüm cok oynayan bir değerBenden mr istemedi ama bakalım ilaç bitsin tekrar test yaptırcam değerim düşmediyse ona göre tekrar başka doktora gitmeyi düşünüyorum