Prolaktin değerim

Canim benim prolaktin sınıra yakindi mesala referans aralığını 29 du sanırım benin hep 22-20-24 civarlarinda çıkıyordu, hibir doktor referans aralığını geçmediği icin ilaç vermedi. 5 yil hamile kalmak için çabaladım, tüp bebek 2 aşılama negatifti.
Taaaki o doktora kadar. Bazi kadinlarin bunyesine göre bu 24 fazla geliyor olabilir normalde ilaç vermeyiz ama yillardir sizin hormonlarinizda hicbir sıkıntı gozukmuyor dedi, bana 8 tane doxtinex ilaç yazmıştı. Her hafta 1 tane icecektim. Ben 2. Hapi içtiğimde hamile kalmistim. Bilmeden 3. Hapida içtim ve hamileydim testi gordugumde gercek olduğuna inanamadim.
Prolaktini asla kucumsemeyin, sonrasında prolaktinin hakkinda birsuru kisiyle konuştum, küçücük bir hapla inşallah yavrulariniza kavuşmanız dileğiyle, kizim yanımda uyuyor su an 7 aylık, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Not: adet dongum 28-29 gün arasindaydi cok duzenliydi, goguslerimden sut gelmiyordu fakat ucunda yikasamda gecmeyen bir beyazlik vardi dustan çıkınca belirginlesiyordu.
Bende şuan 8 adet dostinex verildi onu kullanıyorum 3 günde 1 tane içiyorum öyle kullanmamı söyledi sizin yazdıklarınızı okuyunca umutlandım Allahım analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşallah darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah 🙏

Merhaba arkadaşlar benimde Prolaktin değerim 44 çıktı cuma doktora gideceğim kendim yaptırdım testleri çünkü hiç bir belirtisi yok nasıl yol izleyeceğim acaba
Bendede hiçbir belirti yoktu 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz eşimde bende muayne olduk fakat bi sorun yok dediler ama yinede bi hormon testi yaptıralım bi sorun çıkcağını düşünmüyorum demişti doktor öyle diyince açıkcası bende pek üstünde durmadım bekliyoruz bekliyoruz olmuyo en sonunda yaptırdım ve prolaktin değerimin yüksek olduğunu o yüzden olmadığını öğrendim bana dostinex ilaç verdi içinde 8 adet var 3 günde 1 kullanıyorum büyük ihtimalle sanada ilaç verir umarum en kısa zamanda kurtuluruz bu değerden☹️

eevet kız kardesımın 40-50 cıvarı bır seydı bekar ve regl goremedıgı ıcın gıttı doktor kan degerınde prolaktını gorunce sen hemen evlen cocuk yapmayı dene boyle gıderse bu degerle ksır olursun demıs kız uzulup agladı yedıgıne ıctıgıne dıkkat edıp bunları hayatından çıkardı değeri normal sınıra geri dondu kan sonucuyla doktorun yaınına gıdıp odasını basacaktı bı genc kızın hayallerıyle bu kadar oynanmaz dıye. onun ilaçsız dustu herkesın oyle olacak dıye bır sey yok ama bu denlı de ımkansız bır deger dğil yanı

Bendede hiçbir belirti yoktu 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz eşimde bende muayne olduk fakat bi sorun yok dediler ama yinede bi hormon testi yaptıralım bi sorun çıkcağını düşünmüyorum demişti doktor öyle diyince açıkcası bende pek üstünde durmadım bekliyoruz bekliyoruz olmuyo en sonunda yaptırdım ve prolaktin değerimin yüksek olduğunu o yüzden olmadığını öğrendim bana dostinex ilaç verdi içinde 8 adet var 3 günde 1 kullanıyorum büyük ihtimalle sanada ilaç verir umarum en kısa zamanda kurtuluruz bu değerden☹️
İnşallah canım benim bende 6 aydır deniyorum olmuyor birşey test gidiyo diye düşündümde test yaptım doktor istemedi bakalım tepkisi ne olacak merak ediyorum senin kaçtı değerin peki

benim 36 civarıydı, kısa sürede hamile kaldım. ilaca gerek duymamıştı doktor çok yüksek değil diye.
ilaç kullanıp değeri normale inen arkadaşım oldu. birde beni ertesi ay bir daha çağırmıştı, testten bi kaç gün önce göğüslere dokunmamak gerektiğini testi etkilediğini söylemişti.

Bende şuan 8 adet dostinex verildi onu kullanıyorum 3 günde 1 tane içiyorum öyle kullanmamı söyledi sizin yazdıklarınızı okuyunca umutlandım Allahım analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşallah darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah 🙏
Adetinden ortalama 5 gün önce test yap kan yada idrar. İnşallah pozitif çıkar ve ilaç icmeyi hemen kes canım. Prolaktin dusunce yumurtaların da çok saglikli oluyor bu durumda bebeğin de daha saglikli olmuş olacak🙏🌷
Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah AMINNN🙏🙏🙏🙏

Adetinden ortalama 5 gün önce test yap kan yada idrar. İnşallah pozitif çıkar ve ilaç icmeyi hemen kes canım. Prolaktin dusunce yumurtaların da çok saglikli oluyor bu durumda bebeğin de daha saglikli olmuş olacak🙏🌷
Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah AMINNN🙏🙏🙏🙏
Allahım inşallah yaaa şuan 5 tane ilaç kaldı adetime bitmiş oluyo zaten adetimle beraber başladım ilaca umarım düşer ve hamile kalabilirim 🙏 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

benim 36 civarıydı, kısa sürede hamile kaldım. ilaca gerek duymamıştı doktor çok yüksek değil diye.
ilaç kullanıp değeri normale inen arkadaşım oldu. birde beni ertesi ay bir daha çağırmıştı, testten bi kaç gün önce göğüslere dokunmamak gerektiğini testi etkilediğini söylemişti.
Benim değerim 76 sizinki yine iyiymiş galiba o yüzden bana ilaç verdi umarım düşer bende beklediğim haberi alabilirim artık ama göğüslere dokunmamak gerektiğini bilmiyordum şuan iyi oldu teşekkürlerrr🌸

Benim değerim 76 sizinki yine iyiymiş galiba o yüzden bana ilaç verdi umarım düşer bende beklediğim haberi alabilirim artık ama göğüslere dokunmamak gerektiğini bilmiyordum şuan iyi oldu teşekkürlerrr🌸
Prolaktin süt hormonu olduğu için uyarılma, göğüsle oynamak vs. Etkiliyomuş. Testten bi kaç gün önceceden itibaren dokunmayın demişti. İlaçla düşüyor arkadaşımın değeri düşmüştü. 🌸

merhaba, ben de haziranda prolaktin değerimi 32 olarak öğrenmiştim.
endişelenmiştim ve Eylül'de de hamile olduğumu öğrendim.
o zaman normal değerin 25 olduğunu benim gibi 32 değerinde sınır olduğunu öğrendim.
dr danışmamda endişe etme sınırdasın ve stres vs. çok etkilediğini söylemişti.
hamilelik düşünüyorsan da kişi durumuna göre 6 yada 1 sene olmazsa gerekeni yaptıklarını söylemişti.
18 ekimde ultrasona göre 3,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve haftaya tekrar kontrole gideceğim.
SADECE REGL, OVULASYON TAKİBİ VE BEBEK DÜŞÜNÜN OLUMLU ANLAMDA, NEGATİF ŞEYLER DÜŞÜNMEYİN DERİM BEN.
Yorumunuz beni mutlu etti. Klomen kullandım şuan bebek düşünüyoruz bizde doktor takibinde yumurtalıklara vs bakıldı öncesinde boş gebelik yaşamıştım bir kere. Değerim 3 ay önce 37 çıkmıştı şuan 30 aklıma takıldı benimde bu değerlerle acaba kalabilir miyim onun dışında bir problem yok

Evet benimde 3 ay önce 37 çıkmıştı prolaktinim. 3 ay bekleyelim eğer düşmezse ilaç veririm dedi. 3 ay sonunda 30 a düşmüş yok yüksek değil sıkıntı olmaz dedi doktor. Stres vs çok etkiliyormuş göğüs ucu hassasiyeti olmaması gerekiyormuş testten önce. Maden suyu incir dereotu gibi şeylerin yükselttiğini öğrendim netten baya araştırmıştım

Yorumunuz beni mutlu etti. Klomen kullandım şuan bebek düşünüyoruz bizde doktor takibinde yumurtalıklara vs bakıldı öncesinde boş gebelik yaşamıştım bir kere. Değerim 3 ay önce 37 çıkmıştı şuan 30 aklıma takıldı benimde bu değerlerle acaba kalabilir miyim onun dışında bir problem yo

Yorumunuz beni mutlu etti. Klomen kullandım şuan bebek düşünüyoruz bizde doktor takibinde yumurtalıklara vs bakıldı öncesinde boş gebelik yaşamıştım bir kere. Değerim 3 ay önce 37 çıkmıştı şuan 30 aklıma takıldı benimde bu değerlerle acaba kalabilir miyim onun dışında bir problem yok
MERHABA, SİZE NET BİR ŞEY TABİ SÖYLEYEMEM AMA ÖRNEK GÖSTEREBİLİRİM.
BEN KONTROL ETTİREMEMİŞTİM AMA DEĞERİM 32 Dİ VE 10 HAFTALIK HAMİLEYİM.
DİLERİM ALLAH'IMDAN HİÇ BİR KADINI BÖYLE DEĞERLİ DUYGULARLA SINAMASIN... ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

MERHABA, SİZE NET BİR ŞEY TABİ SÖYLEYEMEM AMA ÖRNEK GÖSTEREBİLİRİM.
BEN KONTROL ETTİREMEMİŞTİM AMA DEĞERİM 32 Dİ VE 10 HAFTALIK HAMİLEYİM.
DİLERİM ALLAH'IMDAN HİÇ BİR KADINI BÖYLE DEĞERLİ DUYGULARLA SINAMASIN... ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
Aminnn, 🙏🏻 yorumunuz için teşekkürler bende daha yüksek değerlerle kalanları duymuştum şuan kendiminde kalabileceğini hissediyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🌸

Back
X