prolaktin düştükten sonra...

krizantem20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.560
2
156
merhaba...
benimde prolaktın sorunum var kac aydır yuksek bılmıyorum ama 9 aydır hamıle kalamadım gecen ay olcturdum 35 cıktı ve dostınexe basladım bu ay olcturdum 0 cıktı.dusmus.benım merak ettıgım,doktoruma sordum yumurta takıbı yapalımmı dıye ben sende bır sorun gormuyorum yapmayalım dedı bu ay hıc doktora gıtmeden prolaktınım 0 iken hamıle kalma sansım ne kadar acaba onceden hemen hamıle kalabılıyordum sımdı yıne dusmusken hemen hamıle kalabılırmıyım acaba?

merhaba...
Benimde prolaktın sorunum var kac aydır yuksek bılmıyorum ama 9 aydır hamıle kalamadım gecen ay olcturdum 35 cıktı ve dostınexe basladım bu ay olcturdum 0 cıktı.dusmus.benım merak ettıgım,doktoruma sordum yumurta takıbı yapalımmı dıye ben sende bır sorun gormuyorum yapmayalım dedı bu ay hıc doktora gıtmeden prolaktınım 0 iken hamıle kalma sansım ne kadar acaba onceden hemen hamıle kalabılıyordum sımdı yıne dusmusken hemen hamıle kalabılırmıyım acaba?

selam prolaktin değeriniz aşırı baskılanmış görünüyor ilaç kullanmadığınız taktirde normale gelir bu haliyle yumurtlamada sorun yaşatabilir ancak geçici bir süreçtir endişelenmeyin.

Back