- Konu Sahibi sevdamkxixzxixm
-
Slm guzeljoe ayni dertten bende muzdaribimbende vardı bu sorun adet düzensizliği yasıyodum hep yuksek cıkıyodu ılac kullandım ılacı bırakınca tekrar yukselıyodu ama bu sekıldeyken hamıle kaldım hersey allahtan işte arkadasında yazdıgı gıbı belırtıler aynı ama cok korkma bana dr kadınların yarısında bu sorun var demıstı düzelir geçmış olsun sengözlerimebaksanab
prolaktin testi yapan varmı? hangi belirtiler olunca doktor bu testi istiyor
Slm ayticim cok gecmis olsun....hangi ilaci kullandin?proklatini dusurmekcanım belırtı derken adet duzensızlıgı oluyor cok ılerı derecedeyse goguslerden sut gelıyor ve gebe kalmanı engellıyor
ben 2 yıl prolaktınle ugrastım ılac kullanınca dusuyor ılacı bırakınca tekrar cıkıyor benımkı cok yuksektı mr cekıldı anedom cıktı ama ılaclam hamıle kalınıyo merak etme hormon sevıyesı normale ınse bıle ılacı bırakma ben 2 yıl bole oyalandım baktım olmuıyo ılacı bırakmadım dıozunu azalttım ve sureklı dusuk kaldıgı ıcınde hamıle kaldım canım korkma bu kısırlık demek dııl benımkı okadar yuksektıkı kısır olsam ben olurdum.
Göğüsten süt gelmesi diye biliyorum dostinex diye bir ilaç veriyorprolaktin testi yapan varmı? hangi belirtiler olunca doktor bu testi istiyor
prolaktin testi yapan varmı? hangi belirtiler olunca doktor bu testi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?