- Konu Sahibi sevdamkxixzxixm
-
Arkadaşlar merhaba..Daha önce de yazmıştım bu sorunla ilgili.Ben de sürekli bir adet düzensizliği var.Doktor prolaktin yüksekliği teşhisi koymuştu.Kanda yapılan prolaktin testinde prolaktin 300 lerde çıkmıştı ilk sonra ilaç tedavisine başladık 50 lere filan düştü.Ama adet lerim düzenlenmedi.4 ayda bir adet görüyorum....tekrar gittim geçen gün doktora bir kan testi daha istedi.Sonucu 10 geldi.İyi yani, peki neden adet görmüyorum dedim.Stresten olur ,bebek beklentisinden olur.E öyle bir durum olmadığına göre...Ne yapayım ben sizce..Yorumlarınız çok yardımcı olacak ....
kıslar benimde prolaktin yüksek çıktı 32. dostinex kullandım 2.75 e düştü.adetlerim eskiden 25 günde birdi.prolaktin yükselince 33 güne çıktı şimdi tekrar eskisi gibi olur mu. bebek istiyorum ve günüm ne kadar geçiyor çok merak ediyorum
prolaktin hormonu normalde hamilelik ve doğum sonrası süt üretimine yardımcı olan bir hormondur ancak hamile olmayan bir kadında prolaktin hormonunun yüksek çıkması iyi değil.....
belirtileri ;göğüslerden süt yada salgı gelmesi ,adet düzensizliği ve bunun sonucu olaak gebe kalamama ...
benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir
Arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsınız umut oluyorsunuz prolaktinle uğraşanlara.Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederiz. Ben de yıllardır prolaktinle uğraşıyorum. İlaç kullanırken düşüyor ilacı bırakınca tekrar yükseliyor. Önce dostineksle başlamıştık, sonra doktorum hamilelik düşünenlerde parlodel'in daha iyi olduğunu söyledi.Dostineksi kullanırken korunmak gerektiğini söyledi. 3 aydır parlodel içiyorum. İnşallah ben de en kısa zamanda hamile kalırım.
Benim prolaktin 18 bana yüksek denildi ama herhangi süt felan gelme yok adet düzensizliği yok tam günümde oluyorum 1.5 yıldır evliyiz çocuk olmuyor yardımcı olun lütfenprolaktin hormonu normalde hamilelik ve doğum sonrası süt üretimine yardımcı olan bir hormondur ancak hamile olmayan bir kadında prolaktin hormonunun yüksek çıkması iyi değil.....
belirtileri ;göğüslerden süt yada salgı gelmesi ,adet düzensizliği ve bunun sonucu olaak gebe kalamama ...
benim bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?