PROLAKTİN Hormonu hakkında bilgisi olan :((

Aynen bende de kist vardı onun için de yazdı. haftada 2 adet yarımşar kullanıyorsun değil mi? bir de doktor bana yemeğin ortasında iç dedi çok etkili olduğundan üzerine yemeğine devam et dedi :S adet düzensizliği için bana duphaston verdi nazar değmesin 2 aydır düzenli geliyor. Allahım herşeyi neden biz çekiyoruz ki bitmiyor dertlerimiz. ablam da diyor sakın ihmal etme ileride çocuk için şimdiden düzelt hormonlarını diye ablamında hormonları ve adeti düzensizdi 4. denemede çocuğu oldu 2 dış gebelik 1 düşük sonrası

Hayır ben haftada 2 adet tam kullanıyorum. Toplam 12 kutu verdi bana, 1 yıl kullanılacak bir ilaç, sakın bırakma dedi. Başka ilacım yok. Bana da akşam yatmadan iç dedi. İlacın yan etkileri çok fazla.. Uyku halli, halsizlik... Okuyunca çok korktum. Hatta cinsel isteği bile aşırı artırıyormuş, öle yazıyor Ama nedense beni hiç etkilemedi. Hiçbir yan etkisini görmedim. Gündüz bile içtiğim oluyor, farketmiyor. Yaklaşık 3 ay sonra tedavim bitiyor, tekrar beyin tomografisi çekilecek, sanıyorum prolaktinde normal seviyeye inmiştir. Çocuk sahibi olmayı istemek için, nerden baksan bi 2 senem var, inş o zamana kadar düzelir herşey...

Merhaba, prolaktın derdi bndede var tesadüf gördüm bu sayfayı. Sormak istediğim sende de mi adenom var beyin tomografisi cektirecem demişsinde ? Bnde adenom var ve ılacı 3 gunde bır kullanıyordum ıkıncı kez tomografi adenomun bıraz olsa da indi galiba ama ilacı bundan snra yarım almamı soledı. Daha mart ayına kadar kullanacak mışım ! Senın tedavınıde yazarmısın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…