- Konu Sahibi hayaletcasper
-
bua arada yeniden kist çıkmış daha 3 ay önce ameliyat olmuştum yine çıkmış cnm sıkıldı
hanımlar sizn yardımınıza ihtiyacım varÖzellikle proklatin hormonu yüksek çıkıp dostinex kullanan hanımların.. benimde proklatin hormonum 28 çıktı max değer 23,5 olması gerekirken. Özel bir hastaneye gittim dostinex verdi. Korunmayn bir zararı olmaz dedi özellikle sordum. Ayrıca hamile kalabilrsn de dedi.. Peki sorum şu ;
bu ilacı kullanıp o ay hamile kalan var mı?
lütfen yardım edin?
merhaba tatlım.ben prolaktin yüksekliği (değerim 60 küsurdu) nedeni ile dostinex kullandım ve 2.ayımda hamile kaldım.ilacı içerken korunmadım.hamile olduğumu anladığım anda dostinexi bıraktım.sana bi iki tavsiyemde var tatlım.bebiş olana kadar eşine söyle göğüslerinden uzak dursun.çünkü prolaktini yükseltiyor ilgileribirde incir+havuç+dereotu+maydonoz yeme.yumurtlama zamanın gelince sıcak su torbası koy karnına ve kasıklarına.ilişkiden sonra yarm saat yataktan kalkma....
inşallah tez zamanda sende bebişini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın.sevgiler.
bu ilacı kullandıktan sonra kasıklarda ağrı ve akıntı oldumu ? Lütfen cevap verin
selam canım.evet kasıklarımda özellikle sol kasığımda ağrı oldu.akıntıda oldu.niye üzgünsün böyle.bişey mi oldu.
benim test sonucuma da bir baksanız arkadaşlar
Eki Görüntüle 392423
hemen ekliyorum cnm çok teşekkür ederim.:)))
Eki Görüntüle 392443
canımm çok teşekkür ederimmmm:)))Tatlım bütün değerlerin normal hatta bana göre süper bile,hiç bir yüksek değerin yok.Şekerin,trioid hormonların,yumurtalama hormonun (LH) süper =) zaten eğer bir problem olsaydı değerlerin kenarında ya yıldız(*) işareti oluyor yada koyu renkte yazılıyor.
eğer vajinal muaynede olduysan sorun çıkmadıysa,ve hamile kalmak istiyorsan herşeyin normalEğer anlamlarını detaylı bakmak istersen doktor nevranın sitesinde yazıyor :)
Birde devlet hastanesinde mi yaptrdın tatlım sen testlerini?
canımm çok teşekkür ederimmmm:)))
evet yumurtluyorum çok şükür çatır çatır:))) ama çatlıyorlarmı bak onu bilmiyorum işte..
bu benim ilk testim ilk muayenemdi:)
ultrason ile baktı doktorum,bu arada özelde canım..Optimede gittim..
ben şu nevraya bi el atayım bakim ne var ne yok:))))
yani temiz diyorsun dimi..bikaç arkadaşımda bakmıştı buradan,onlarda aynı şeyi söylediler..
bi tek şekerim sınırdaymı
Allaha çok şükür temiz :) Yumurtluyorsun ve inşallah çatır çatır çatlatıyorsundurda :) En kısa zamanda istiyorsan göbişin bebiş dolsn:)
Ayy canımsın yaa sağol canım inşallahh...
iş bi tek eşimin sperm testi vermesine kaldı..hala veremedi gitti(
eşim seneler önce malum yerden fıtık ameliyatı olmuş acaba engelmi gebeliğe
Tatlım ben sanmıyorm ama yinede tabi doktora danımşanda fayda var? kaç senelik evlisin ki?
canım yukarıdaki mesajı değiştirdim ben,şimdi eşimi aradım detaylı anlattırdım:)))
bana fıtık diye söylediler diye hatırlıyordum çok pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?