- Konu Sahibi hayaletcasper
-
Merhaba kızlarrr,artık kötü günleri geride bıraktım Allah ımın izniyle.Yeni bir doktora gidiyorum.Dr.Bülent Kars.2 düşüğüm olduğu için artık Perinatoloji uzmanına gitmem gerekiyor.Doktor bir sürü test istedi benden.Eşim ve ben kromozom testi yaptırdık.Bakalım haftaya belli olacak.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Görüşmek üzere sevgilerimle :))
Allah cabalarinin sonucunu verir ins en kisa zamanda.zaman ilerledikce isin icinden cikilmax hal aliyovalla ben biçok şeyin strese bağlı olduğunu düşünüyorum..çünkü ailemden uzaktayım kimseye bişey anlatamıyorum herşeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum eşim sağolsun çok iyi ama bi yere kadar destek olabiliyo sonrası onlar için anlaşılamıyo bence...şimdiye kadar troit nedir bilmezdim troit çıktı 28 de bir düzenli regli olurdum üstelik 7 günün 5 günü aralıksız olurdu şimdi aksama yok ama kanama azaldı fsh hormonu çıktı bide.bnde ilaç almak istemiyorum...dün akşamdan itibaren sabahları aç karnına incir havuç suyunu içiyorum.bi saat sonra hayıt suyu sonra öglen testere dişli aslan pençesi otunu kanatıp içiyorum .akşamları tekrar hayıt otu suyu ve yatmadan öncede testere dişili aslan pençesini kaynetıp içicem...önce allahın izniyle sonrada çabalarımızla inşallah hayırlı ve sağlıklı çocuklarımız olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?