Merhaba hocam hatayda yaşıyorum. araştırma hastanesine gittim dr muayene ederken goguslerimden sivi geldi tahlil yaptık 12.8 çıktı. ayrıca 4 gün gunumden geçti acaba sıvının sebebi nedir. dr parlodel verdi onu kullanıyorum 2 günden beri. bana yardım edebilirmisiniz. şimdi den teşekkürler
Merhaba hocam hatayda yaşıyorum. araştırma hastanesine gittim dr muayene ederken goguslerimden sivi geldi tahlil yaptık 12.8 çıktı. ayrıca 4 gün gunumden geçti acaba sıvının sebebi nedir. dr parlodel verdi onu kullanıyorum 2 günden beri. bana yardım edebilirmisiniz. şimdi den teşekkürler
Merhabalar : 4 gün adet gecikmesi durumunda kanda gebelık testı yaptırmak faydalı olucaktır. Hiç bir meme başı uyarısı olmadan süt benzeri sıvı gelmesi durumunda prolaktın yukseklıklerı akla gelır. prl 12.8 olması normal; ancak sıvı gelmesi devam eder ise bir jınekolojık endokrınolog ıle gorusmekte fayda var. ( prl duzeyı normal olsa bıle bu hormonun salgılandıgı kafa ıçinde yer alan bolgeden magnetık rezonans ınceleme ıstemek gerekebılır.)Gecmıs olsun .