- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Kızlar prolaktin hormonun 68.41Kızlar merhaba bugün gebe kalamıyorum sebebiyle doktora gittim gogusumde de beze vardı prolaktinden dolayı dedi ve bana dostinex hapini yazdi benim gibi yaşayanlar varsa nolur akıl verin morallerim çok bozuk
Değerin kaç canım. Ben de kullandım. Üzülme çabuk düşüyor. Gerçi henüz gebe kalamadım ama uuzn sürmüyorKızlar merhaba bugün gebe kalamıyorum sebebiyle doktora gittim gogusumde de beze vardı prolaktinden dolayı dedi ve bana dostinex hapini yazdi benim gibi yaşayanlar varsa nolur akıl verin morallerim çok bozuk
Bu ilacı kullanıp hamile kalan varmı bana yardımcı olunKızlar prolaktin hormonun 68.41
68.41 canımDeğerin kaç canım. Ben de kullandım. Üzülme çabuk düşüyor. Gerçi henüz gebe kalamadım ama uuzn sürmüyor
Bana çok yüksek dedi doktor normale göreDeğerin kaç canım. Ben de kullandım. Üzülme çabuk düşüyor. Gerçi henüz gebe kalamadım ama uuzn sürmüyor
2 ayda düşer. Doktor ilişki yasakladı mı? Bana korunma hamile olduğun anda bırakırsın demişti.68.41 canım
Yok canim yasaklamadı bide beyin emari çekti hipofiz bezinden salgilaniyor diye sanırım inşallah bu ay direk düşer onerebilcegin yiyecek felan varmı peki2 ayda düşer. Doktor ilişki yasakladı mı? Bana korunma hamile olduğun anda bırakırsın demişti.
Ben de çektirdim Mr. Temiz çıktı. Çoğunlukla anne olma isteğinden dolayı yükseliyor. Testeredişli aslan pençesi otunun çayı düşürüyormuş. Aldım ama içmedim benYok canim yasaklamadı bide beyin emari çekti hipofiz bezinden salgilaniyor diye sanırım inşallah bu ay direk düşer onerebilcegin yiyecek felan varmı peki
Canım dua edelim de birbirimize bebeklerimiz olsun ama ilk baş eli ayağı düzgün olsun çok üzüldüm ama bi kaç güne düzelir moralim hiç ummadigim anda böyle bisey çıktı aksatmamak gerek 2 cm beze var gogusumde meğerse çok süttenmişBen de çektirdim Mr. Temiz çıktı. Çoğunlukla anne olma isteğinden dolayı yükseliyor. Testeredişli aslan pençesi otunun çayı düşürüyormuş. Aldım ama içmedim ben
21 yüksek değil ki sınır zaten 24 26Benimde prolaktin 21 çıktı doktor dostinex verdi kullan dedi, sonra tekrar farklı bi hastanede yine test yaptırdım ordada 21 cıktı ama ordaki doktor gebelige engel degil ilac kullanma dedi napsam ya
İşte bi doktor dostinex verince kullanmak istemedim farklı bi doktora gittim oda kullanma dedi21 yüksek değil ki sınır zaten 24 26 ☺
Merhaba canım , dostinexi ilk kullandığımda hemen etki etmişti ve hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı.. benim prolaktin 46ydıKızlar merhaba bugün gebe kalamıyorum sebebiyle doktora gittim gogusumde de beze vardı prolaktinden dolayı dedi ve bana dostinex hapini yazdi benim gibi yaşayanlar varsa nolur akıl verin morallerim çok bozuk
Canim yeni gördüm mesajını hakkını helal et. Bende çok duygusallık sinir ve bas ağrısı yaptı bu etki ettiğini gösteriyor olabilirmiMerhaba canım , dostinexi ilk kullandığımda hemen etki etmişti ve hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı.. benim prolaktin 46ydı
Kaç çıktı prolaktin hormonunuzYok canim yasaklamadı bide beyin emari çekti hipofiz bezinden salgilaniyor diye sanırım inşallah bu ay direk düşer onerebilcegin yiyecek felan varmı peki
68Kaç çıktı prolaktin hormonunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?