Gebeliğe Hazırlık Prolaktin hormonu..yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilk ay hamile kaldinmi hemen bana çok sinir yapıyor bu ilaç duygusallık hatsafhada

Benim de o civarda, dostınex diye bi ilaç verdi. İlaç düşürür dedi ama gebeliğe engel bi durum yok dedi onu anlamadım. Rahim duvarım da 6,7 mm miş. Kalın dedi kürtajdan bahsetti. Bebek istediğim için ilaç vermedi. Bi yer de hayıt tohumu bi yerde testere dişli aslan pençesi kürlerini okudum gebelik için ben kullanabilir miyim bu durumda kafam allak bullak oldu.

Kızlar ben ilk test yaptırdığımda 52 çıkmıştı.Tekrar adet ikinci günü baktırdım 32 düşmüştü. Sadece incir üzüm yememiştim,daha sonra doktor bu dostinex ilacı verdi adet olunca başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrendim. Hiç ilaç içmedim sadece bir kere testere dişli aslan pençesi içtim bi bardak sonra zararlıdır falan diye korktum onu da içmedim umudunuzu kaybetmeyin kızlar hiç belli olmaz ne zaman olacağı.

Zararı neymiş ki bende bugün aldım içtim bi bardak

Sanirim prolaktin hormonu stresle alakliymis bir grupta kadinlar yaziyorlardi orada görmüştüm. Kimisi bitkisel sekilde düşürmüş. Bir beyinsel turlu varmis diğerini hatırlamıyorum ama beyinsel olana testere disli aslan pencesini diğerine karabas otunu yazmislar faydasini gören de olmus bilginiz olsun istedim kizlar hayirli geceler insaAllah Rabbim hayirlisiyla sağlıkla hepimize nasip etsin ❤

Üzülmeyin konu sahibi hormonlar çok çabuk değişiyor Ağustos ayindaki adetimde bende tahlil vermiştim tedavi amaçlı bebek için 47 çıkmıştı o ay ve sonraki ay hayıt hapı kullandım aynı ay adetin 18. Günü tekrar tahlil istedi Dr düşmüştü ondan sebep mi düştü artık bilmiorum çok şükür şimdi hamileyim Rabbim nasip etti mi hiç bişey engel değil stres kaynaklı da yükselebiliyor diye biliyorm o hormonu ben

Benim de 52 çıkmıştı . Doktor dostinex verdi 1 ay kullan dedi 4 tane içtim, Aşırı baş ağrısı göğüs ağrısı yaptı 1 haftadır içmiyorum . Kontrole gidicem ama düşmüştür inşallah . daha önce hiç böyle bi sorunum yoktu ama bu aralar aşırı stres altındaydım o yüzden yükseldi büyük ihtimal .

Ben agnucaston kullanmıştım dostinex kullanmadım bilemicem ama düşmüştür insAllah iyi düşünün benim de yoktu daha önce kaç kez tahlil vermiştim Bebek için normaldi stres etkiliyor bence de kesinlikle bende çok düşünüyordum Bebek mevzusunu Rabb'im sağlıkla isteyen herkese nasip eder insAllah

Amin inşallah . Rabbim size de sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel dualarınız içinde Allah razı olsun

Cnm bende pko vardı hem doktinex hem inofolic toz kullandım tedavim için o şekilde kaldım
Canim o kadar mide bulantilarim varki iştahsızlık hat safhada sürekli dışarda durmak istiyorum evde olursam ılla temizlik yapcam böyle için sıkılıyor normal mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…