PROLAKTİN hormonu yüksek miii????YARDIIM

TOKATLI

Hicran
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
16
0
86
İstanbul
KIZLAR prolaktin sonucum 21 çıktı doktorm haftaya tekrar yaptıralım dedi bi labaratuara gönerdi beni.pazartesi gitcem ama merak ediyom yüksekmi sizce yüksekse ne demek oluyoo bişe anlamadm ya yardım edin lütfenn :çok üzgünüm:

canim benim 32 idi. hicir ilac vs kullanmadim. 2 kere de hamiel kaldim uzerine. yani stres artiriyor prolaktini. stres yapma.

ayrica normal degerler 5-35 arasi. gayet guzel bir yerde degerin.

KIZLAR prolaktin sonucum 21 çıktı doktorm haftaya tekrar yaptıralım dedi bi labaratuara gönerdi beni.pazartesi gitcem ama merak ediyom yüksekmi sizce yüksekse ne demek oluyoo bişe anlamadm ya yardım edin lütfenn :çok üzgünüm:

canım benimde 25 falandı doktorlar tedavi olman dedi önce pregnil kullandım olması 3 ay kolmen kullandım olmadı ve geçen ay göbekden yumauratm büyene kadar bi iğne vurdum sonra 2 cm oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum ve hamişş kaldımmmm teyzesi şimdi 4,5 haftalık sende takma fazla kafaya olur inş tedaviye devam et sitres yapma ALLAHIN DEDĞİ OLUR RABBİM HEPİMİZN YÜZNÜ GÜLDÜRSÜN :1hug:

Benimde birtek prolaktin 11.76 fena degil herhalde,digerleri hic iyi degil:((

AMH:0.08
FSH:27.08
LH:14.19
E2:22.53
Pogesteron:0.13

Allah yardimcimiz olsun vallahi,bebisde istiyorum,rabbim banada her isteyene de saglikli,sihhatli,salih evlat nasipetsin.

Cok istiyorumm cokkkkkkkk:(((

Son düzenleme:
benimde prolaktin hormonum 21,35 çıktı yüksekmi bilemiyorum lütfen yorum yapın 6 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz bebeğimiz olmadı olmayacak diye korkuyorum :18:

Back
X