Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR prolaktin sonucum 21 çıktı doktorm haftaya tekrar yaptıralım dedi bi labaratuara gönerdi beni.pazartesi gitcem ama merak ediyom yüksekmi sizce yüksekse ne demek oluyoo bişe anlamadm ya yardım edin lütfenn :çok üzgünüm:
KIZLAR prolaktin sonucum 21 çıktı doktorm haftaya tekrar yaptıralım dedi bi labaratuara gönerdi beni.pazartesi gitcem ama merak ediyom yüksekmi sizce yüksekse ne demek oluyoo bişe anlamadm ya yardım edin lütfenn :çok üzgünüm:
canım benimde 25 falandı doktorlar tedavi olman dedi önce pregnil kullandım olması 3 ay kolmen kullandım olmadı ve geçen ay göbekden yumauratm büyene kadar bi iğne vurdum sonra 2 cm oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum ve hamişş kaldımmmm teyzesi şimdi 4,5 haftalık sende takma fazla kafaya olur inş tedaviye devam et sitres yapma ALLAHIN DEDĞİ OLUR RABBİM HEPİMİZN YÜZNÜ GÜLDÜRSÜN :1hug: