prolaktin hormonu

Sagliksizmis doktor olur boyle seyler dert etme dedi zaten 3 haftalikken dustu ya sen neden dusuk yaptin

Doktor dediki bebek tutunamamis hic bir sekilde.kurtulmazda olsada sakat olurdu ama ilk bebegini duaurenler ikinci bebegini %90 saglikli olur.merak etme dedi

Sagliksizmis doktor olur boyle seyler dert etme dedi zaten 3 haftalikken dustu ya sen neden dusuk yaptin

Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bnmde prolaktin yuksek cikti hatta wdeyim 16gun geciktigi icin gitmiştim dr. Ilac verdi pzrtsi kullandim sali aksam adet oldum neyse ben yaklasik 2 yildir evliyim ve bebek icin cok dr a gttim hic bi sorun gormediler bu son gittigim dr.bu hormon normal seviyeye inmezse hamile kalmazsin dedi yani bnm daha oncede bu hormon yuksektide ondanmi hamile kalamadim acaba

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Canim zaman geçmiş ama adetin düzene girdimi bende ıstenmeyen bir gebelik geçirdim ve prolaktinim 30.01 çıktı adetim azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…