- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Herhangi bir belirtiniz var mı ? Süt gelme ya da adet döngünüzdeki düzensizlikBenim de prolaktin değerim 35 çıktı bu kötü mü ne yapmalıyım bu gebeliğe engel olur mu
Moral bozulunca da yükseliyor relax olacaksınız. Ozaman sizin çok önemli değil 1 ay kullanırsınız geçer hemen düeşcektirAdetin bu ay gecikti 32.günde adet oldum normalde çok düzensiz değildi.Göğsümü sıkıca süt gibi sıvı görüyordum ama ciddiye almıyordum bugün adetimin 3.günü hormon tahlili yaptırdım gebelik düşünüyorum değeri yüksek görünce moralim bozuldu
Slm kızlar yeni üye oldum ben de anne olmayı çok istiyorum bir sene eşim istemdi evliliğin tadını çıkaralım dedi . Şimde ise oda istiyo 4 ay denedik olmadı doktora gittik prolaktın değerim 44 gebeliğe engel miş dostinex verdi haftalik yarım kulanuyom çok sitres yaptım bunu kendime düşmeSe yada çocuk olmasaaa offffff bu arada benim göğsümde süt te akıyo
Yok bekarkende vardı ama çocuğa engel olduğunu bilmiyodum vede hiç doktora gitme gereği duymadımSüt gelişini yeni mi farkettin peki
İlaç hemen düşürüyorYok bekarkende vardı ama çocuğa engel olduğunu bilmiyodum vede hiç doktora gitme gereği duymadım
Yok bekarkende vardı ama çocuğa engel olduğunu bilmiyodum vede hiç doktora gitme gereği duymadım
Yok bekarkende vardı ama çocuğa engel olduğunu bilmiyodum vede hiç doktora gitme gereği duymadım
Ben de içiyorum dostinex haftalık yarım bi aylık sürüyor benim kisi dediğin ot düşürüyo mu gerçektenDostineks ic cnm bndr ictim dr duser kontrole gelme dedi. Ictikten sonra 2 ay hamile kalamadim bu ucuncu ay ve hayit tohimu ictim ve icmeye devam edecem.dusiruyormus dengeliyormus hayit sut hormonunj
Ben de içiyorum dostinex haftalık yarım bi aylık sürüyor benim kisi dediğin ot düşürüyo mu gerçekten
bu habı kulndığı zaman içinde gebe kalan varmıdır acaba biz korunmadıkIctikten sonra baktirmadim hormona ama dusenler var nette yaziyor. Ben gece regl oldum. Icmeye devam edecem tum hormonlari düzenliyormuş
bu habı kulndığı zaman içinde gebe kalan varmıdır acaba biz korunmadık
İşte korunmayıp gebe kalan var bna hiç korun falan demedi hatta gebe kalım bu ilaçı devam eden var hiç birşey anlamadım
ben önce soğan kürü yaptım ardından 10 gün testere dişli aslan pencesi içtim..ploraktinim 30 dan 12 ye düştü ...gecen ay bakalım bu ay nolucK ...Kizlar ilacla yenemedigim prolaktini saracoglunun testere disli aslan pencesiyle yendim mucizevi bi bitki aylarca ilac kullandim 36dan sadece 29a dusurebildim tvde saracoglunun bu kürü nü dinleyip uyguladim sonuc cok şükür 16:) Tavsiye ederim
Canim merhaba, ben de bugun doktorda kan sonuclarimi gosterdim prolaktin 49 a yukselmis. Fakat internetten her sayfaya degil sadece hastanelerin bilgilendirme sayfalarina bak. Nerde okuduysam kronik oldugu yaziyodu. Gebelik olana kadar devam edilir gebelik basladiginda da doktor gerekiyosa biraktiriyo ilaci yada ilk iki-uc ay kadar devam ediyosun. Gebelige engel oluyo cunku yumurtalari calistirmiyo. Adet dongun ayni devam etse de kesintiler oluyo yogunlugu azaliyo veya adetten 1-2 gun icinde kesiliyosun. Ben gebelikten suphelenerek gittim doktora ama sonuc husran. Prolaktinin yuksekse mutlaka tomografj yada mr cektirmen lazim. Iyi huylu tumor, anevrizma ( beyin damarlari pihtilasmasi sonucu baloncuk seklinde damarin sismesi ve kanamaya yol acmasi) damar tikanikligi, tuberkuloz, tiroid hormonunun calismamasi veya yeterli calismamasi gibi sonuclar dogabiliyo. Bu hormonun salgiladigi doku normalde bezelye buyuklugunde oluyo. Bu orandan buyukse tedavi edilmeli. Ben pazartesi cektiricem sonuclarimi mutlaka paylasicam sizlerle. Stres en buyuk sebep. Hergun uyandigimizda harika bi gun geciricez diyip biraz gamsiz olmaliyiz. Saglikli bebisler diliyorum hepimizeBenim yazacaklarim var..oncelikle bende bebek istiyorum.3 ay seyrek araliklarla drnedik olmadi. Jinekologa gittim alt muayene etti ve kist gordu.2 aylık tedavi verdi.gittigimdr kistim erimisti.dr bi sorun yok bebegin olur calisin dedi. Hormon testleri yapmayacakmisiniz dedim istersrn yaparim dedi. Yapti ve sonucta prolaktnmn yuksek oldgu cikti 46..bir aylik ilac verdi. Bunlari ic duser dedi kontrole gelmene gerek yok dedi. Ictim bitti . 2 aydir bebek icin calisiyoruz olmuyo geri yukselmis olabilir. Yani ben hic belirti uasamadim sut gelmesi adet gecikmessi vs. Belki bebegimin olmamasina sebep oluyordur allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?