Prolaktin ile başım dertte

-masal-

A$Ķ
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.789
371
363
Selam kızlar yeniyim buralarda :) 3,5 yaşında bi kızım var. Ve yaklaşık 8 aydır ikinci bebek çalışmaları yapıyoruz. Fakat hormon testlerimde prolaktinim 29,5 çıktı. Dr dostinex verdi. Benim gibi dostinex kullanan varmı? Varsa ne kadar zamnda kaldınız hamiş

Canım gmiş olsun benimde 25 di ilacı aldığım gün kalmışım hiç korkma yumurtlama gününü takip et

Benimde prolaktinle basim dertte.bir asilama birde tup bebek denedik olmadi.hem prolaktin yuksek olunca bebek olmuyo diyolar doktorlar hemde hicbir tedavimde dostinexi vermediler.eylulde tup bebek yaptirdik negatif.o ay adet gordum morl bozukluguyla bisey gelmedi aklima sogan kuru yaptim ekimde umudum vardi hem ilaclarin etkisi hemde sogan kuru diye gene adet oldum.prolaktin ne alemde diye gittim bi olcturdum 165 cikti.aile hekimi bile dedi yuksek olmasi tup bebegide engeller diye ama koskoca docent tedavi sirasinda bi bakmadi prolaktine.bende kendi kendime aldim dostinexi kullaniyorum bakalim bu ay ne olacak
..

Canım ya doktorunu değiştir bence. O nasıl bi doktormuş ki değerlerin yüksek olduğunu bile bile tedavi başlatmamış. Insan sağlığı bu kadar mı önemsiz

Canım ya doktorunu değiştir bence. O nasıl bi doktormuş ki değerlerin yüksek olduğunu bile bile tedavi başlatmamış. Insan sağlığı bu kadar mı önemsiz

canım elim mahkum tekrar ona gitmek zorundayım.dondurulmuşlarımız var.bi kaç ay beklicez kendiliğimden kalmassam tekrar gidicem bakalım.dondurulmuşlarda olmassa birdaha çok zor benim tüp bebek yaptırmam.inşallah problem sadece prolaktindir de bu ay düşürür de dostinex kendiliğimden kalırım inşallah.

Stres yapma sakın. O da tetikliyor malesef prolaktini Rabbim yar ve yardımcın olsun. Meryem ve yusuf suresini sık sık oku faydasını görürsün inşallah. Bizim buralarda şeyhlere bel bağlatırlar. Kasıklara dua okuturlar. Bebek çabucak tutunsun ve düşmesin die. Benim de belim bağlı şimdi. Sizin oralarda yok mudur ki.

valla tee ilk zamanlar yaptırdık biz onu.tedaviye bile başlamamışken.ama kadın şeyh değil normal bi kadındı iştebağladı belimi yumurta akı ve sabunla.oda işe yaramadı işte napalım..
Allah seninde yardımcın olsun canım..sağol duaların için.Allahım hayırlı zamanda sana da versin inşallah bebeğini...

Âmin canım teşekkür ederim. Bu arada kendi doktorun prolaktin tedavisi başlatmıyorsa madem ayrı bi dokt sırf Prolaktın tedavisi için git. Onun verdiği dostinexi kullan. Şuanki doktorundan gizli :) hem onun tedavisini gör hem dondurulmuşlarla ....

Benim de bu ay 24.9 çıktı
2,5 aydır göğüsümün için de yara sızısı gibi çekilme. Oluyor var mı sizlerde de kızlar

canım gittim aile hekimine ben prolaktine baktırcam dedim.verdim kanı aldım sonucu baktım 165gittim gene aile hekimine ben ilaç yazdırcam dedim.dostinex lütfen dedim.yazdı.başladım kullanmaya.doktorumada mesaj attım böyle böyle diye.oda haftada 1 tane al yazmış.kullanıyorum bakalım ne olacak..he bide demiş ki tüp bebek sonrası geçici yükselebiliree başından takip etseydin dimi ama..haksızmıyım.hem bana sen makroprolaktinemi hastasısın dedi hemde prolaktinle ilgilenmedi..yok böyle bi iş anlamadım valla...

Adına sevindim valla. Iyi yaptın ayrı dokt gitmekle. Bazen kendi kendimizin doktoru oluyoruz valla değerlerin dediğim gibi bayayüksek çıkmış ama tedavi edilebilir cinsten. Hiç üzülme canım

Nasıl düşer ilaçsız var mı bişeyin etkisi acaba

Başka türlü stres sinirden uzak durunca düşer dediler ama yinede kişiden kişiye değişir. Ilacı öneririm kutuda 2 tane var hap. Yarıya bölersek Pazartesi Perşembe atıyoız 2 hafta sonra bitiyo. Bence ilaç kullan derim canım

yarın bi daha baktırıcam prolaktine bakalım çok da yüksek değil ama takip etmek lazım

selam benimde sorunum prolaktin 230 çıktı ilaç başladık dostinex isminde0,5 likkullananlar varmı

Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize geçmiş olsun. Ben 20li yaşlarımda prolaktin tedavisi gördüm şu an herşey yolunda çok şükür, öncelikle bu sorun için bir endokrin uzmanına gıtmemız gerek ve ılaç takıbınızı o yapmalı. Prolaktin hipofiz bezine bağlı bir hormon ve eger değer yüksekse beyin mr çektirilmeli. Mesela bende adenom çıkmıştı :)2 tane kullanılan ilaç var ne yazık ki yan etkileri vsr biraz o yüzden kesin dr kontrolünde alınmalı şakası yok. Kafaya takmayın ama ihmal de etmeyin :)

selam benimde sorunum prolaktin 230 çıktı ilaç başladık dostinex isminde0,5 likkullananlar varmı

Senin baya yüksek çıkmış. Üzüldüm inan. Bende kullanıyorum onun aynısındn ama değerlerim 30. Düşürürsün sende inşallah

merhaba kızlar bugtün hormonlara baktırdım prolaktin yüksek dedi doktor 32 küsürlü bişey 4-5 tane ilaç verdi, ama içinde dostineks diye bişe yok parlodel diye bi ilaç, yanında da antibiyotikler var, prolaktinden dolayı hamile kalamıyosundur dedi yumurtlamayı önlüyormuş bu hormon, inşallah bebişim en kısa zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…