merhaba kızlar bugtün hormonlara baktırdım prolaktin yüksek dedi doktor 32 küsürlü bişey 4-5 tane ilaç verdi, ama içinde dostineks diye bişe yok parlodel diye bi ilaç, yanında da antibiyotikler var, prolaktinden dolayı hamile kalamıyosundur dedi yumurtlamayı önlüyormuş bu hormon, inşallah bebişim en kısa zamanda gelir
Canim farketmez parlodelde dostinex de a6ni etkiyi yapiyo bende 1 ay kullandim hemen dustu 1 ay icinde simdide bekliyoruz bakalim bu ay..
merhaba kızlar bugtün hormonlara baktırdım prolaktin yüksek dedi doktor 32 küsürlü bişey 4-5 tane ilaç verdi, ama içinde dostineks diye bişe yok parlodel diye bi ilaç, yanında da antibiyotikler var, prolaktinden dolayı hamile kalamıyosundur dedi yumurtlamayı önlüyormuş bu hormon, inşallah bebişim en kısa zamanda gelir
Evet canım doğru demiş doktorun da, keşke onca ilaç yerine tek bir kutu dostinex verseydi. Benim değerlerim 30 idi ve düştü sanırım. çünkü süt vardı göğsümde bugün ilacı bitirdim göğsümü sıktım. Süt kesilmiş Allah'a şükür
nedn öyle birsey dediki doktorun anlamadım doğrusu
Prolaktin seviyen niye yuksekmis bisiy dedimi! Onu arastir bence!
nedn öyle birsey dediki doktorun anlamadım doğrusu
ben bebek düşündüğümü söyleyince şimdilik biraz zor dedi tabi bu benim moralimi çok bozdu ama karamsar olmayacağım
valla tee ilk zamanlar yaptırdık biz onu.tedaviye bile başlamamışken.ama kadın şeyh değil normal bi kadındı iştebağladı belimi yumurta akı ve sabunla.oda işe yaramadı işte napalım..
Allah seninde yardımcın olsun canım..sağol duaların için.Allahım hayırlı zamanda sana da versin inşallah bebeğini...
slm kızlar bnde 1,5 yıldır prolaktınden tedavı oluyorum bu hapı ıcenlerın bebegı zor olurmus dogrumu
zannetmiyorum, burada yazanların çoğu o ilaç sayesinde kalmış,hem o sadece hormonlarını düzenliyo ve gebeliğe elverişli ortam yaratmaya çalışıyo bende kullanıyorum
inşallah faydasi olur cnm. Hamile kalir kalmaz dr gidip dostinex kullandigini ve bu sekilde gebe kaldığını söylüyorsun. O da bir hap veriyormus (burda topikteki kizlardan ogrendim bende bilmiyordum) düşük önleyicyms .. ama bu ilaci kullanarak düşük olmadan bebeğini kucagina alanda var .sıkma sen tatlı canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?