prolaktin,pko,tsh(haşimato)

sementa33

olacak olacak:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.025
20
158
arkadaşlar 6 yıldır evliyim ve çocuğum olmuyor.senelerdir bu prolaktin,tsh ve pko ile uğraşıyorum ama olmuyor olmuyor:(prolaktinim hiç düşmüyor tsh ilaçla kontrol altında pko desen bir doktor var diyor bir doktor yok diyor.ilaçlarla falan yumurtlamam sağlanıyor ama prolaktin yüzünden bir türlü sonuç alamıyorum.adenom var hipofizde ama 5mm olduğu için ameliyat etmiyorlar.bu üç sorunu olupta hamile kalan varmı.ne yaptınız bir umut olsanız:(

bende hashimatoluyum ve bir ara prolaktinim 39 olmuştu. ilaçta düştü ama hala bir sonuç alamadım. bu arada iki kimyasalım oldu. en sonuncu geçen ay oldu. artık bu ay başka doktara gideceğim önceki doktor yaşın genç olur olur diye beni oyaladı durdu. bu doktor daha ilgili inşallah yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz :(

bende hashimatoluyum ve bir ara prolaktinim 39 olmuştu. ilaçta düştü ama hala bir sonuç alamadım. bu arada iki kimyasalım oldu. en sonuncu geçen ay oldu. artık bu ay başka doktara gideceğim önceki doktor yaşın genç olur olur diye beni oyaladı durdu. bu doktor daha ilgili inşallah yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz :KK43:
ben dostinex içiyordum şimdi ilacımı değiştirdim parlodel verdi doktorum.bakalım bu sefer nasıl olacak.pco için ise kalıtsal bu geçmez dedi.klomen kullanıcaz 3 ay dedi.daha önce kullandım üç ay olmadı,üç ay daha kullanalım dedi doktorum.bakalım hayırlısı.

bende hashimatoluyum ve bir ara prolaktinim 39 olmuştu. ilaçta düştü ama hala bir sonuç alamadım. bu arada iki kimyasalım oldu. en sonuncu geçen ay oldu. artık bu ay başka doktara gideceğim önceki doktor yaşın genç olur olur diye beni oyaladı durdu. bu doktor daha ilgili inşallah yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz :KK43:
Benim de prolaktin 64 tsh 5.04 cıktı zeynepkamilde interfilite dahiliyeye o da endokrinolojiye gönderdi smdi gatada endokrinoloji randevumu bekliyorum... yeniden tetkik mi ister yoksa ilac mı verir :( yeniden test icin adet günü de denk gelmeli vs tekrardan iki ay atıcak ileri of cok yoruldum bu sürec nasıl ilerleyecek sizce

Buarada siz bebeğinize?

Öyle hepimiz için hayirlisı. .sizde durum ne..
Benim daha süreç yeni baslıyor.. interfiliteye gittim hormon testinde tsh ve prolaktin yüksek cıktı o dahiliyeye yolladı o da endokrinolojiye...smdi randevu süremi bekliyorum adetin 3.gününe denk gelmezse randevu veya doktor yeniden test isterse ve 1 ay daha bekletirse...aklımda senaryolar

Benim daha süreç yeni baslıyor.. interfiliteye gittim hormon testinde tsh ve prolaktin yüksek cıktı o dahiliyeye yolladı o da endokrinolojiye...smdi randevu süremi bekliyorum adetin 3.gününe denk gelmezse randevu veya doktor yeniden test isterse ve 1 ay daha bekletirse...aklımda senaryolar
Allah kolaylık versin. İnşallah kısa sürede olur.

Back
X