- Konu Sahibi elma_sekerim01
Simdi saydim canim 29.gun28.gün mü yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi saydim canim 29.gun28.gün mü yani?
Cuma gunu doktora gidiyorum.. Baska bi doktora sonuclarimi gosterttim arkadasima.. Normal demis diger degerler icin28.gün mü yani?
Prolaktin 35... e2 de 536 cikti canim.. O doktor yukselmesi normal deyince icim rahatladi biraz... Cuma gunune randevu almistim daha once. O zaman giderim artik simdilik bi problem yok cok şükürprolaktin için mi yani? :) progesteron feln da ölçtürdün mü kaçtı diğer değerlerin?
Prolaktin 35... e2 de 536 cikti canim.. O doktor yukselmesi normal deyince icim rahatladi biraz... Cuma gunune randevu almistim daha once. O zaman giderim artik simdilik bi problem yok cok şükür![]()
Progesteronmus galiba canim bebisin tutunmasi icin galiba.. Tam bilmiyorum onuprolaktin için mi yani? :) progesteron feln d
e2 ne oluyo? ay prolaktine çok sevindim içim rahatladı.
Insallah canim yaa insallah cuma gunu dostinex kullan falan demez doktorum.. Senin bat ne zaman bebis haberi gelecek senden sanki oyle hissediyorumyok progestoron 4-25 arasında oluyor ilk 3 ayda. O başka bişey herhalde. Neyse çok sevindim. Darısı başımıza ya. Prolaktinden korkmaya gerek yok. Bak seninde ay başında sınırın üstünde olmasına rağmen hamile kaldın benimde 30 du ama gayet sağlıklı yumurtlamışım. İnşallah yumurtam da tutmuştur.
Anladim canim ben progesteron istemistim ama saglik ocaginda bakilamiyodu demek ku.. E2 ye bakmislar onun yerineInsallah canim yaa insallah cuma gunu dostinex kullan falan demez doktorum.. Senin bat ne zaman bebis haberi gelecek senden sanki oyle hissediyorum![]()
Kasık agrisi benim de hep oldu cnm her an adet olcam diye bekliyodum. Dune kadar oyleydi bugun gecti artikBen bugün 25.günündeyim. Bu ay yumutlama testi kullandım. Çift çizgiyi 16.gün gördüm. O yüzden progesteron testini de 21. değil 23. de yaptırdım. Yazmıştım zaten. Sağlıklı yumurtlamışım diye ama niye bilmiyorum ümidim kıdıldı sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda ara ara kıramplar oluyo. Bu da canımı sıkıyo. Hayırlısı napalım.
Cnm sana bakmaya girdim konuya prolaktin ne oldu diye ohooo prolaktin bitmis hamileymissin cok sevindim.Kasık agrisi benim de hep oldu cnm her an adet olcam diye bekliyodum. Dune kadar oyleydi bugun gecti artik
Amin canim darisi size insallah.. Bugun ilk defa doktoruma gidicem tekrar tahlil yapilcak bakalim prolaktinle ilgili ne diyecek cok merak ediyorum ve insallah iyi bi sekilde artmistir b hcgCnm sana bakmaya girdim konuya prolaktin ne oldu diye ohooo prolaktin bitmis hamileymissin cok sevindim.
Saglikla kucagina al
Cnm insAllah amin.Amin canim darisi size insallah.. Bugun ilk defa doktoruma gidicem tekrar tahlil yapilcak bakalim prolaktinle ilgili ne diyecek cok merak ediyorum ve insallah iyi bi sekilde artmistir b hcg
Canim prolaktini sordum seninki cok yuksek degil sinirda stres yapma artislar cok iyi dedi.. 504 cikti bugun bhcg.. Ara ara karin agrilarim oluyo normal midir dedim progestan verdi.. Bende cikolata kisti de var ya o yuzdenCnm insAllah amin.
Yaz buraya bende merak ettim prolaktinle ilgili ne diyecegini dr un.
Benim 40ti ilac vermisti canim.. Sadece 1 tane ictim ve hamile kaldigimi ogrendim 10gun sonra falan.. 2.hapi kullanmamistim yaniKızlar 35 sınır mı bana sınırdasın ilaca gerek yok dedi doktor , serophene kullanıyorum ,2.aya başlıcam ama ne takip var ne çatlatma iğnesi 3.ayın sonunda görüşürüz hsg için hamile kalamazsan dedi doktor gönderdi
Allah kucağına almayı nasip etsin , bizlere de tez vakit nasip etsinKasık agrisi benim de hep oldu cnm her an adet olcam diye bekliyodum. Dune kadar oyleydi bugun gecti artik