- Konu Sahibi elma_sekerim01
Kizlar bisey sorucam doktora ulasamiyorum maalesef.. Prolaktine de baktirdim bugun 32 cikmis.. Yarim dostinex icsem olur mu acaba ya da zarari olur mu ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim cnm ya darısı bizim başımıza beklemek çok zor. Sağlıklı devam etsin inşallah.Canim b hcg 60 cikti cok şükür adete 2 gun varken... Hamileyim cok mutluyum insallah saglikli bi sekilde devam eder
canım bir haftada düşmüştü öyle demiştin tekrar mı çıkmış? hamile kaldıktan sonrada halen zararı oluyomu bu prolaktinin ya kurtulamicaz mı bundan?Kizlar bisey sorucam doktora ulasamiyorum maalesef.. Prolaktine de baktirdim bugun 32 cikmis.. Yarim dostinex icsem olur mu acaba ya da zarari olur mu ki
ya hemen cikmis bi haftada sok oldumcanım bir haftada düşmüştü öyle demiştin tekrar mı çıkmış? hamile kaldıktan sonrada halen zararı oluyomu bu prolaktinin ya kurtulamicaz mı bundan?
Kizlar bisey sorucam doktora ulasamiyorum maalesef.. Prolaktine de baktirdim bugun 32 cikmis.. Yarim dostinex icsem olur mu acaba ya da zarari olur mu ki
prolaktın zaten süt hormonu. gebelerde yüksek olması normal...canım bir haftada düşmüştü öyle demiştin tekrar mı çıkmış? hamile kaldıktan sonrada halen zararı oluyomu bu prolaktinin ya kurtulamicaz mı bundan?
ya hemen cikmis bi haftada sok olduminsallah zarari yoktur doktora bi ulasabilsem sorcam da caliyo kimse cevap vermiyo
Sadece 1 tane kullandim yarim yarim.. Sonra tahlil yatirdim düştüğünü gorunce diger hapi kullanmadimprolaktın zaten süt hormonu. gebelerde yüksek olması normal...
dostinexi ne kadar süre kullandınız.....
Ama daha adete 2 gun var normal mi sence bu degerSadece 1 tane kullandim yarim yarim.. Sonra tahlil yatirdim düştüğünü gorunce diger hapi kullanmadim
süt hormonu belli bir ayından sonra yükseliyor bu döneme göre yüksek. Ama yumurtlamayı engelleme gibi bir olumsuz etkisi var ama hamile kaldıktan sonra ne gibi bir etkisi olur bilmiyorum. Dotinex in içinde hamile kalmayın hatta bir ay sonra kalın yazoyor ama senin doktorun yumurtlamadan hemen sonra vermişti. Bi bildiği var ama . Canım sorunca yaz bende çok merak ettim..prolaktın zaten süt hormonu. gebelerde yüksek olması normal...
dostinexi ne kadar süre kullandınız.....
Ozellikle sordum canim ama verdi zaten ben de sadece 1 tane kullandim bu aralar cok stresliydim o yuzden mi yukseldi acaba yaasüt hormonu belli bir ayından sonra yükseliyor bu döneme göre yüksek. Ama yumurtlamayı engelleme gibi bir olumsuz etkisi var ama hamile kaldıktan sonra ne gibi bir etkisi olur bilmiyorum. Dotinex in içinde hamile kalmayın hatta bir ay sonra kalın yazoyor ama senin doktorun yumurtlamadan hemen sonra vermişti. Bi bildiği var ama . Canım sorunca yaz bende çok merak ettim..
Off of keske elimizde olsa uzun zamandir bebis isteyip olmayica stres yapmadan beklemek mumkun olmuyo kibenimde aklıma o geldi biliyomusun. Bide sürekli halimeiyim acaba tutumu diye düşündüysen belki o yapmıştır. İnşallah doktor yüreğine su serper tabi biizmde bende de prolaktin var çünküofff
Sadece 1 tane kullandim yarim yarim.. Sonra tahlil yatirdim düştüğünü gorunce diger hapi kullanmadim
Ama bu ilac zararli degil mi yaa doktora ulasabilsem kullan derse yarim daha kullanicam mecburen ama ulasamiyorum offfanladım cnm... ilacına tekrar başlıcaksın büyük ıhtımal.
ilaç zaten çok etkılı hemen düşürüyor.
Iyi hadi gozunaydin canim cok sevindim.. Insallah bebis de vardirKızlar bu akşam progesteron ölçtürdüm 13.6 çıktı, bu ay hamile kalmasam bile sağlıklı yumurtladıpıma çok sevindim, prolaktin ay başında 30 du demekki prolaktin varken bile yumurtlanabiliyomuş tüm prolaktin yüksekliği olanlara moral olsun :)
çok yüksek olanlarda adet gecikmesi ve göğüsten süt gelme gibi belirtiler oluyor.prolaktin yükseldiğinde vücutta belirtiler oluyor mu?
inşallah keşke, sen doktorla görüşebildin mi. prolaktin için ne dedi hamileyken de içecekmisin. bence keseyi görene kadar içirtecek. Acaba bu prolaktin progesteronu etkiliyormu ?Iyi hadi gozunaydin canim cok sevindim.. Insallah bebis de vardir
ben de bu ay yumurtam catladigi ve hamile olmadığım halde adet olamadim 5 gün gecti ki normalde cok duzenlidir. prolaktinden supheleniyorum ben de. cumartesi doktora gidicem bakalimçok yüksek olanlarda adet gecikmesi ve göğüsten süt gelme gibi belirtiler oluyor.