Prolaktin (süt hormonu) yüksekliği

Yok ben ikinciyim sanırım bide diğer bayan var.
Onca cümleden bi tek cümle mi seçtiniz cevaplamak için?
Durumunuzu ve tecrübenizi anlatırsınız belki diye ben kendiminkini anlattım ve aynı durumda olduğum çoğu arkadaşıma sorduğum gibi Dr unuzn kim olduğunu sordum ama?
Önemli değil tabi cevaplamak zorunda değilsiniz.herneyse...
niye atar yaptın şimdi sen?

Yok ben ikinciyim sanırım bide diğer bayan var.
Onca cümleden bi tek cümle mi seçtiniz cevaplamak için?
Durumunuzu ve tecrübenizi anlatırsınız belki diye ben kendiminkini anlattım ve aynı durumda olduğum çoğu arkadaşıma sorduğum gibi Dr unuzn kim olduğunu sordum ama?
Önemli değil tabi cevaplamak zorunda değilsiniz.herneyse...
tabiki cevaplamak zorunda değilim
az önceki bayanın kankası falan mısın hayırdır?
onu niye dahil ettin şimdi konuya?

niye atar yaptın şimdi sen?
Ne kdr ayıp yaptığınız?
Ben sen diyormuyum?
Atar ne öle mahalle mi burası?varsa kötü yorum yöneticiler görür.gerekli olanı yapar.
Ben ciddi anlamda dru öğrenmek istedim saldırmazsanız karşılıklı birbirimizin tecrübelerinden faydalanırsak daha iyi olur hanımefendi.
Cvplamak istemezseniz saygı duyarım ancak üslubunuz hoş değil.
Karşılıklı birbirimizi kırmayalım muhabbeti uzatıp.
İyi geceler dilerim.

Ne kdr ayıp yaptığınız?
Ben sen diyormuyum?
Atar ne öle mahalle mi burası?varsa kötü yorum yöneticiler görür.gerekli olanı yapar.
Ben ciddi anlamda dru öğrenmek istedim saldırmazsanız karşılıklı birbirimizin tecrübelerinden faydalanırsak daha iyi olur hanımefendi.
Cvplamak istemezseniz saygı duyarım ancak üslubunuz hoş değil.
Karşılıklı birbirimizi kırmayalım muhabbeti uzatıp.
İyi geceler dilerim.
sen bana yazdığın ikinci mesajı oku sonra üslüptan bahset bence

Missaslan arkadaş gergin şimdi de kankası mısın diyor , Allah yardım etsin
oysaki gergin değildim şimdi de değilim.:KK70:
Neyse uzamasın...
Esas mevzu
Prolaktin için bülent hocaya yazmıştım konu açıp orada demişti ki göğüsten süt gelmiyorsa tedaviye gerek yok.
Diğer gittiğim iki dr da dostinex vermek istedi ama 2 yerde tahlil yaptırdım çok farklı sonuçlar çıktı kullanmadım.
Yine de yüksekse cuma bir kere daha yaptıracağım ona göre kullanacağım dostinx.
Klomenle ve ovitrelle ile tedavi gördüm tutmadı bu ay 1 yumurtam oluşmuştu.
Aslında hsg ye kafayı taktım ama hem korkuyorum hemde drlarım 3 ay dedi diye gitmiyorum henüz.

Neyse uzamasın...
Esas mevzu
Prolaktin için bülent hocaya yazmıştım konu açıp orada demişti ki göğüsten süt gelmiyorsa tedaviye gerek yok.
Diğer gittiğim iki dr da dostinex vermek istedi ama 2 yerde tahlil yaptırdım çok farklı sonuçlar çıktı kullanmadım.
Aslında hsg ye kafayı taktım ama hem korkuyorum hemde drlarım 3 ay dedi diye gitmiyorum henüz.
Cnm kist falan yoksa hsg yi 3 ay sonra cektir bence.. Benim kist oldugu icin tedaviye baslamadan cektirdim cikolata kisti yapisiklik, tikaniklik yapiyomus

Cnm kist falan yoksa hsg yi 3 ay sonra cektir bence.. Benim kist oldugu icin tedaviye baslamadan cektirdim cikolata kisti yapisiklik, tikaniklik yapiyomus
Yok cnm şimdilik kist çok dr gezdim öle dediler ama klomen kullandım ilk ayım yapar mı bilemem o bazen yapıyormuş
Bende isterim çok hsg çekileyim bakılsın sorun var mı ama dediğim gibi çok korkuyorum bide üstüne dr bekleyelim dedi klomenden sonra aşılamadan önce yapıyoruz dedi.
Zaten dr umda tüp bebek bölümüne de bakıyormuş yeni öğrendim güvenim arttı bekleyeceğim.
Kısmetimiz ne zamansa artık hayırlısıyla hepimize gelsin bebekler inşAllah .
Sen çektirdiğinde sonuç ne çıktı?

Yok cnm şimdilik kist çok dr gezdim öle dediler ama klomen kullandım ilk ayım yapar mı bilemem o bazen yapıyormuş
Bende isterim çok hsg çekileyim bakılsın sorun var mı ama dediğim gibi çok korkuyorum bide üstüne dr bekleyelim dedi klomenden sonra aşılamadan önce yapıyoruz dedi.
Zaten dr umda tüp bebek bölümüne de bakıyormuş yeni öğrendim güvenim arttı bekleyeceğim.
Kısmetimiz ne zamansa artık hayırlısıyla hepimize gelsin bebekler inşAllah .
Sen çektirdiğinde sonuç ne çıktı?
Insallah canim cok şükür bi sorun cikmadi acikti tupler.. Ben yaz tatilinde cektirdim klomene daha bu ay basladim hepimizi daha fazla bekletmeden gelsin insallah bebeklerimiz:(

Neyse uzamasın...
Esas mevzu
Boşver bana özelden yazmış sayıştırıyor , kadınız hepimizin ortak sorunu ama böyleleri de çıkabiliyor arada, bende pco varmış , prolaktin 36 çıktı doktorum ilaca gerek yok dedi yumurtlama olmuyor serophene kullan 3 ay dedi aynı durumdayız 3 ayın sonunda korkmuyor da değilim Hsg den , inşallah bu süreçler sonunda Allah yüzümüzü güldürür

Boşver bana özelden yazmış sayıştırıyor , kadınız hepimizin ortak sorunu ama böyleleri de çıkabiliyor arada, bende pco varmış , prolaktin 36 çıktı doktorum ilaca gerek yok dedi yumurtlama olmuyor serophene kullan 3 ay dedi aynı durumdayız 3 ayın sonunda korkmuyor da değilim Hsg den , inşallah bu süreçler sonunda Allah yüzümüzü güldürür
Ben çektirirsem de anestezili çektireceğİm çünkü sonucu etkiliyormuş kasılmak vs
Şimdi cnm yanarsa kasılırım bi anlamı kalmaz
Sende durumuna göre bakarsın cnm.
Amin elbet güleceğiz bi gün...

Ben çektirirsem de anestezili çektireceğİm çünkü sonucu etkiliyormuş kasılmak vs
Şimdi cnm yanarsa kasılırım bi anlamı kalmaz
Sende durumuna göre bakarsın cnm.
Amin elbet güleceğiz bi gün...
Ayılamamaktan korkuyorum ama 2 dklık bi iş diyorlar c kollu röntgen cihazı varmış araştırdım hiç acı olmuyormuş

Back
X