Merhaba kızlar bu süt hormonu ile ilgili bende bişeyler paylaşmak istedim. Benim süt hormonun 41 di. Doktor bana 2 kapsül dotinex verdi. Tabi ben çok yüksek değil başka yöntemlerle düşüreyim diye içmedim.
Testere dişli aslan pençesini okudum ilk ay ay onu uyguladım sonra ölçtürmeye gittim 30 a inmiş. Bu arada yumurtlıyormuyum diye progesteron testi yaptırdım ayın 21 de yumurtluyordum değerim 13 felan çıkıyordu fakat yinede hamile kalamadım.
İkinici ay yine çaya devam ettim. Yine bişey yok. Yumurtluyorum ama yok hamile kalamıyorum. Bu ayın sonunda da hamile kalamyınca adetimin ilk günü 1. hapı 4,günüde diğer hapı içtim. Ve hamileyim.
Hamile kalınca doktora gittim bu ilacın içinde tedavi bitmeden hamile kalmayın yazıyor.
Doktora danıştım bişey olur mu diye bir sıkıntı olmaz biz bazı hastalarımıza hamileyken bile veriyoruz dedi.
Süt hormonunu dert etmeyin Allah daha büyük problemler vermesin yeterki.
En kısa sürede bebiş haberlerini almanız ve Bu süt hormonunun doğumdan sonrada aynı performansı göstermesi dileğiyle :)