- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi mandalinaseverim
-
Canim sen 418 degerlemi hamile kaldin?O cok mu ki? Benim 418. Ama cevaplarda 500 den yukariysa yuksek demek bende 500 e yakin ciktigi icin icmemi soyledi dr. Ama belki de sizde baska turlu hesaplaniyor ben azeriyim bakude yaptim testi bizde baska ola bilir.
Ilac kullandim canim ne kadara dustu bilemedim ama kaldim, hala da iciyorum cunki bende dusup kalkiyormus.Canim sen 418 degerlemi hamile kaldin?
Bnmde yeni düştü bu ay kalamadım inş kasımda kalırım senin gibi umut oldun bana şuanKızlar merhaba. Benim de 47ydi prolaktinim. Dostinex kullandım yarım yarım toplamda iki tablet. Her gün yarım içeceksin demişti doktor dört günde bitti yani. Sonra kullandığım ay gebelik oluşmadı kan verdim hormonum 13.7 ye düşmüş. Ve bir sonraki ay yani bu ay gebe kaldım. Çok etkili bi ilaç gerçekten. 10 aydır uğraşıyordum
Kaça düştü acaba değeriniz ?Bnmde yeni düştü bu ay kalamadım inş kasımda kalırım senin gibi umut oldun bana şuan
23.6ydı 5.85e düştü dostinex kullanarak bugün yaptrsm testi çok şükür düşmüşKaça düştü acaba değeriniz ?
Benim değerim 43 tü 2 ay dostinex kullandım 0.98 e düştü. Yani çok çok düştü. Haziran ayında gitmiştim kontrole eylülde hamile kaldım. Sizin o kadar düşük değil daha kolay kalırsınız kafaya takmayın hiç inşallah hemen gelir bebeğiniz :))23.6ydı 5.85e düştü dostinex kullanarak bugün yaptrsm testi çok şükür düşmüş
İnş.kalırım çünkü bundan kaynaklı mı kalamadım bende bi sıkıntı mı var bilemiyorum ister istemez stres yapıo ve her ay negatif görmek insana hiç kalamıcakmışsın hissi verio ne yazıkkiBenim değerim 43 tü 2 ay dostinex kullandım 0.98 e düştü. Yani çok çok düştü. Haziran ayında gitmiştim kontrole eylülde hamile kaldım. Sizin o kadar düşük değil daha kolay kalırsınız kafaya takmayın hiç inşallah hemen gelir bebeğiniz :))
Evet o hissi çok iyi biliyorum. Eğer yumurtlama gününü çok takip ediyorsan bata kaç kaldığını sayıp duruyorsan İnan olmuyor. Ben bu ay hiç bilmiyorum yumurtlama zamanımı o kadar takip ettim olmadı bıraktım kendi haline öyle aldım haberini :)) Rabbim sanada tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)İnş.kalırım çünkü bundan kaynaklı mı kalamadım bende bi sıkıntı mı var bilemiyorum ister istemez stres yapıo ve her ay negatif görmek insana hiç kalamıcakmışsın hissi verio ne yazıkki(
Amin hepimize inşallah, bende biraz kendi haline bırkmaya çalışacağım inş.olurEvet o hissi çok iyi biliyorum. Eğer yumurtlama gününü çok takip ediyorsan bata kaç kaldığını sayıp duruyorsan İnan olmuyor. Ben bu ay hiç bilmiyorum yumurtlama zamanımı o kadar takip ettim olmadı bıraktım kendi haline öyle aldım haberini :)) Rabbim sanada tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)
Arkadaslar. Benim 1 sene kadar önce prolaktinim 74tu. Dostinexle 0a geriledi. 2 aydir âdetlerim gecikmeye basladi. Gecen ay 23 bu ay 30 cikti. Doktor ilac vermek istedi ama ben almadm. Sizce gebelige engel bir oran mi. Arkadasim 35 iken hamile kaldi. Anlam veremiyorum sebebine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?