Bende aynı dertle çok uğraştım halada uğraşıyorum.. ama çok şükür artık son 1 yıldırnormal seviyede...,adet düzensizliği için başvurmuştum doktora parolaktiin testi yaptrdı ve deger baya yüksek çıkmıştı hemen MR istedi MR da beynn sol tarafında hipofiz bezinn yanında mm lik çapta bir kitle şüphesi kondu buna adenom deniliyormuş (zararsız tehlikesiz ur )eger çok buyuk boyutta ise ameliyatla alınıyormuş ama küçük boyuttakileri ilaçla tedavi ile kontrol altına alınıyormuş.zaten pek ameliyatı tavsiye etmiyolar doktorum biraz tehlikeli bir ameliyat demişti..Allahıma bin şükür ilaç ile tedavi gördüm 4-5 senedr ve şuan 0.64 seviyesinde yok denecek kadar,,,fakat tek sorunum ben hala adet düzensizliği çekiyorum 1-2 aydr ,,doktora sordum olabilir bir problem yok dedi ama ben psikolojik olarak rahatsıız oluyorum..birde Allah göstermesinde hamilelikte sorun çıkarmı yada gebe kalamama gibi bir problem olurmu bunu çok merak ediyorum doktora danıştım ama net cevap vermiyolar hamile kalmak isteyipte bir sorun olursa ozaman bakarız diyolar ,neyse ,herkese acil şifalar diliyorum..