FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

s.a arkadaşlar
lütfen bu başlığa gelin ve destek verin.
ErkenMenopozİçinKökHücreÇalışmalarınınTürkiye'de deUygulanmasıveHızlandırılmasıİçinElEleVerelim!!!!!

Allah sabır versin bana ve benim durumunda olanlara tek istediğim o öldürseler surda inan canım acimaz o haldeyim
Adet olmayinca tek düşündüğün menopoza girdim o yuzden adet olmuyorum,degilmi...seni cok iyi anlıyorum
Gecen ay hormon tahlilinde doktora,sordum tam gununde oluyorum nasil menopoz oluyor bunun adetle alakasi yok dedi o yuzden her gecikmeyi her erken gelmeyi,menopoza bağlamamak gerek

Fsh her ay değişkenlik gösteren ve stresten etkilenen bir hormon tek başına fsh yüksekliği hamilelik engeli olamaz bencede diğer hormonların sonuçları da önemli

Kizlar aclik insulin direnci 5.5 cikti normalmi sizce dktor normal dedi ama internette 5ten yukarisi risk yaziyor neye inancagiki sasirdim bu internet adami kanser ediyo

Kizlar aclik insulin direnci 5.5 cikti normalmi sizce dktor normal dedi ama internette 5ten yukarisi risk yaziyor neye inancagiki sasirdim bu internet adami kanser ediyo
Sen İnternetten sakın araştırma yapma internetteki veriler farklı olur hatta hastanelerin bile birbirinden farklı senin hastanenin çalıştığı aralıkta 5 vardır doktor normal der başka hastanede bu değerin üst sınırı 4 dur orda 5 e yüksek der yani doktoru dinle boşver İnterneti bak bu daha çok stres yapmana neden olur zaten günümüzün en büyük hastalığı bence internett ve orda kendi kendimize yaptığıimiz teşhis ve kendimize göre alıp kullandığımız ilaçlar yapma canım doktor değiştirirsin mesela ama doktor dışında hele internet boşver araştırma

Sen İnternetten sakın araştırma yapma internetteki veriler farklı olur hatta hastanelerin bile birbirinden farklı senin hastanenin çalıştığı aralıkta 5 vardır doktor normal der başka hastanede bu değerin üst sınırı 4 dur orda 5 e yüksek der yani doktoru dinle boşver İnterneti bak bu daha çok stres yapmana neden olur zaten günümüzün en büyük hastalığı bence internett ve orda kendi kendimize yaptığıimiz teşhis ve kendimize göre alıp kullandığımız ilaçlar yapma canım doktor değiştirirsin mesela ama doktor dışında hele internet boşver araştırma
Ben saglik ocagina gittim adet duzensizligim var polikistik over var dedim baglantili olabiliyormus sekerime baktirmak istiyorum dedim oyle kan testi verdim hormonlarima filan bakildi aclik insulin referans araligi 2 ile 25 arasi yaziyor benim degerim 5.5 cikmis tiroitlerimde normal yiyorum kilo alamiyorum kendimi bildim bilesi almam cok zor bide bu nedenle gitmistim.kendi.jinekologum da test istemisti ayrica yaptirip goturdum ona oda normal demisti hala duzenli olamıyorum ama 8 ay digum kontrol kullandim polikistik over tedavisi icin

Bide fsh prolaktin hormonuna adetliyken test veriliyor dimi normalde bakilmiyor 3 4 ay once baktirmistim birdaha baktirayim

Saglik ocaginda yaptiriliyormu peki bilginiz varmi devlet hastanesi uzak bana yakinda ozel hastane var medical 3 ay once orda yaptirdim 400 kusur tuttu sadece kan tahlili
Hiç sormadım canım bende özelde yaptırdım sadece 1 kez keşke yapsa sağlık ocağı çünkü testler aşırı pahalı

Canim benimde fsh 15.75 di ustelik amh da dusuk 0.91 di. Dhea kullandim kimsyasal gebelik yasadim.
Uzerinden 4 5 ay gecti. Gecen ay tekrar amh fsh testi yaptırdım. Fsh 3.8 amh 1.3 olmus. Normale donmus. Ama dhea nin etikisi hala varmiydi 4 ay sonra yoksa yokmuydu bilmiyorum.
Doktora dhea ilacini sor.

Yüksek FSH ım vardı. Forumlardan biri hayıt otu iç yazmış. Tohumları çekip sıcak suya atıp içtim. Öyşe çok acıda yapmadım. Günde iki fincan her gün içtim. Dün kan sayımı yaptırdım. FSH 16 dan 6 ya düşmüş. LH ım yarıya düşmüş 5,5 E2 ide iki katından fazla 55. Hepsi daha iyi değerlere gelmiş. AMH değişmiyor tabi 0,36 yumurta rezervim. İki tüp bebek denemesi yaptırdım. tutmadı. 3 aydır nadastaydım. Bu çay iyi geldi. Bir süre daha bekleyeceğim. Spor yapıp kan dolaşımı hızlandıracağım. FSH çözümsüz değil.

Yüksek FSH ım vardı. Forumlardan biri hayıt otu iç yazmış. Tohumları çekip sıcak suya atıp içtim. Öyşe çok acıda yapmadım. Günde iki fincan her gün içtim. Dün kan sayımı yaptırdım. FSH 16 dan 6 ya düşmüş. LH ım yarıya düşmüş 5,5 E2 ide iki katından fazla 55. Hepsi daha iyi değerlere gelmiş. AMH değişmiyor tabi 0,36 yumurta rezervim. İki tüp bebek denemesi yaptırdım. tutmadı. 3 aydır nadastaydım. Bu çay iyi geldi. Bir süre daha bekleyeceğim. Spor yapıp kan dolaşımı hızlandıracağım. FSH çözümsüz değil.
Kızlar fsh zaten değişken dir strese bağlı o yuzden çok kafaya takmak iyidegil benimde 16 'daydı ne ağladım düşmez çocuğum olmaz diye ama çok şükür bıraktım herşeyi akışına dustude simdide 11 haftalık hamileyim o yuzden kendinize uğraşlar bulun ve düşünmeyin vakti zamanı gelince oluyor

Benimde 3 ay önce sezeryan ile bebeğim oldu kaybettim tekrar düşünürken fsh yüksek çıktı bianda yıkıldım 40 fsh bidaha olmaz dedi doktor çok üzgünüm umutlarım yıkıldı çocuğumu kaybettim bide bu acı çıktı lütfen yardım edin

Canım benim stresten daha çok çıkıyor onun için akışına bırak düşüyor o gerçekten inancını yitirme Rabbim istiyince oluyor bak biz 22 haftalık olduk inşaallah Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin

2016 da yazmışsın. İnş şimdi bebeğin vardır. Ben eeken menapoz teşhisi kondu fsh her ay değişebilir önemli değil önemli olan amh oda bende 0.01 yok gibi bir şey. Çocuğun olmayacak denmesi bunu kabul etmek zor. Allah sabır versin bizlere kadın olmak zor.

Back
X