FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Tuhafima giden yumurtladığı hissettim bu nasıl oldu oyleyse
Bitanem 1.5 yıldır hissetmedigim halt kalmadı kaşık agirisi akintilar göğüs ağrısı pozitif çıkan yumurtalama ve hamilelik testleri mide bulantısı vs vs çok takılma buna bunu asamazsin. Artık belirti arama dinleme kendini bak bunun sonu yok kendimizi mahvediyoruz yarını bekle kan sonucunu gör olmazsan zaten doktora gideceksin bakar ama sakın ol sen . Belki hamilesin kendine zarar veriyorsun suan

İnan hamilelik beklemiyordum bu ay ama adetimin gelmeyecegini hiç düşünmemiştim adet olur degerlerine bakarım demişti hiç ummadigim şeyler oluyor o yüzden kötü oldum eşim de ağlama diye kızdı dedim insanim ben nasıl aglamayim

Allah sabır versin bana ve benim durumunda olanlara tek istediğim o öldürseler surda inan canım acimaz o haldeyim

Allah sabır versin bana ve benim durumunda olanlara tek istediğim o öldürseler surda inan canım acimaz o haldeyim
Ya saçmalama dur ya ne oldu ki sen böyle laflar ediyorsun ağlama bencede yeter artık güçlü ol kendine gel ya ne var adetin gecikmesi erken gelmesi kadar doğal bişey sonuçta biz kadınız hersey olabilir takma bu kadar keşke Acilde verseydin kan için rahat ederdi . Ama yani milletin 25 gün geçikiyor da sonra oluyor adet eşini de etkiliyorsun

Back
X