Merhaba hanımlar, dışarıdan üye olmadan takip ediyordum uzun zamandır sizi ve ben de aranıza yeni katıldım. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Okuyup cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Öncelikle hashimoto tiroid hastasıyım ve levotiron kulanıyorum. Bunun yanında 10 ay boyunca bir antidepresan (cipralex) geçmişim oldu. Ve antidepresanı bırakalı 10gün oluyor.
Tiroid için ise rutin kontrollerime gittiğimde 3 hafta önce doktorum PROKLAKTIN seviyemin yüksek olduğunu söyledi. Bunun için Dostinex verdi.
Şimdi ise size sorum şu 3 haftadır dostinexi tiroid ilacım ile kullanıyorum. Adetim bir gün bile şaşmamıştır ve bu yaşıma kadar hep düzenli olmuştur. Bu hap adet gecikmesine sebep olabilir mi?
Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? İlacın böyle bir etkisi olabilir mi? Adet geciktirme gibi..
Tabikide en iyi cevabı doktorum verecektir ama çalıştığım için ancak cumartesi günü doktora gidebileceğim. O güne kadar da kafamda ki soruların cevabını bulmaya çalışacağım sanırım:) Ve bu durum yaşamış arkadaşlardan cevap bekliyorum..