Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben de kullanıyorum düzenli kullandığınız da prolaktini normal degerlerine getiriyorArkadaşlar prolaktinim sınır da ama doktorum o bizim için önemli değil dedi ama ben yine de düşürmek için bişeyler yapmak istedim hayıt otu tohumu başladım buradan da bilgi almak istedim yanlış birşey yapmamak için hayıt otu prolaktin düşürme de kullanılıyor değil mi?
Sizin kaç prolaktininizevet ben de kullanıyorum düzenli kullandığınız da prolaktini normal degerlerine getiriyor
benim 37 idi ben 6 ay kullandım sonra hamile kaldım bebeğin kalp atışı durduğu için kaybettim şimdi tekrar başladım sizin kaçSizin kaç prolaktininiz
Benim 27 referans aralığının sınırında.Benim adetten nerdeyse 2 hafta önce başlıyor göğüs ağrım ve çok şişiyor sizin de öylemibenim 37 idi ben 6 ay kullandım sonra hamile kaldım bebeğin kalp atışı durduğu için kaybettim şimdi tekrar başladım sizin kaç
evet göğüs de şişlik iğne batması gibi his ve adet öncesi yada adet günlerinde şiddetli baş ağrısı oluyorBenim 27 referans aralığının sınırında.Benim adetten nerdeyse 2 hafta önce başlıyor göğüs ağrım ve çok şişiyor sizin de öylemi
Bazı yerlerde dusurdugunu bazı yerlerde yükselttigini okudum saracoglu sitesinden alacaktim ama prolaktin yuksekligi olanlar almasın yazıyordu hayıt otu tohumuna cok kararsiz kaldım bendeArkadaşlar prolaktinim sınır da ama doktorum o bizim için önemli değil dedi ama ben yine de düşürmek için bişeyler yapmak istedim hayıt otu tohumu başladım buradan da bilgi almak istedim yanlış birşey yapmamak için hayıt otu prolaktin düşürme de kullanılıyor değil mi?
Siz ne kullandınızYaşım 40
Yeni evliyim gebelık düşündüğüm için kadın doğuma gittim bugün prolaktınım 47 çıktı maalesef ki adetlerim düzenli rahmim temiz çok şükür ilaç verdi doktor
Saraçoğlunun dükkanına gittim tahlıllerimi gösterdim bana süt hormonu yüksek olduğu için vucut kendini hamile zannediyor dedi bal tatlı Mısır ...süt yapan şeyler yemem dedi sakin hayıt içme dedi
Düşürmek için bana kür verdi
Gelelim benım yaptığım hataya iki aydır hayıtı balla karıştırıp yedim bilmeden yumurtam gelişşsin diye yaptığım hata prolaktınımı ve fsh mı yükseltmiş
Size tavsiyem hayıtı sormadan kullanmayın
Ben hayıt bal çörek otu kullandım yanlışlıkla bilmeden iyi gelir diye ama yanlış kullanım olmuş hatta prolaktınımı yulseltmişSiz ne kullandınız
Hayıt yükseltmez aksine hormonları dengeler siz suyu yerine balla karıştırdığınız için yükselmiş çok araştırdım ve kullanıyorum ama suyunuBen hayıt bal çörek otu kullandım yanlışlıkla bilmeden iyi gelir diye ama yanlış kullanım olmuş hatta prolaktınımı yulseltmiş
Hayıt prolaktını yükseltiyor makaleler var bunla ilgılı
Bitkileri tahlıl yapmadan kullanmamak lazım
MerhabaHayıt yükseltmez aksine hormonları dengeler siz suyu yerine balla karıştırdığınız için yükselmiş çok araştırdım ve kullanıyorum ama suyu
Ben de gittim ama o zaman prolaktinim yüksek değildi sonradan yükseldi tatlıyı kes dedi tatlı tüketmişsin ama hayıtı kes demediMerhaba
Ben tahlıl sonuçlarımla saraçoğlunun dükkanına gittim sonuçlarıma göre onlar söyledi
Prolaktını yüksek olanlara önce t.dişli Aslan pençesi verıyormuş prolaktın düşünce de yumurta gelişimi için hayıt dedı
Bana söylenen buydu![]()
Aynen bana da dedı tatlı Mısır nar ekşisi mercimek …süt yapan şeyleri yeme dedıBen de gittim ama o zaman prolaktinim yüksek değildi sonradan yükseldi tatlıyı kes dedi tatlı tüketmişsin ama hayıtı kes demediHerkes bir şey diyor kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim berbat
Evet ben de çok okudum hayıtla hamile kalan beni içiyorum Aslan pençesi ile beraber bakalım nolcakAynen bana da dedı tatlı Mısır nar ekşisi mercimek …süt yapan şeyleri yeme dedı
Aynen ben de öyleyim kime inanıcaz şaşırdıkBen de hayıtı bıraktım ama çok insan var burda forumda da okuduğum hayıtla hamile kalan
Napıcaz bilmıyorum
İnşallah olumlu olur sizin içinEvet ben de çok okudum hayıtla hamile kalan beni içiyorum Aslan pençesi ile beraber bakalım nolcak![]()