Gebeliğe Hazırlık Prolaktin ve hayıt tohumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah. Ama bugün doktora tekrar gittim kesinlikle tüp bebek dedi hiç vakit kaybetmemeniz lazım vs bakalım gideceğim galiba
Had hayırlısı ben de düşünüyorum yaş gereği
Siz de ne sorun vardı özel diilse
Bana erken menopoz dedı fsh ve prolaktınım yuksektı yaşım 40

Had hayırlısı ben de düşünüyorum yaş gereği
Siz de ne sorun vardı özel diilse
Bana erken menopoz dedı fsh ve prolaktınım yuksektı yaşım 40
Yaşım 29 fsh ve lh yüksek amh 0,3 eşimde de sperm sayısı ve ileri hareketliliği az öyle Allahtan Ümit kesilmez dua edelim 🤲🏻

Arkadaşlar prolaktinim sınır da ama doktorum o bizim için önemli değil dedi ama ben yine de düşürmek için bişeyler yapmak istedim hayıt otu tohumu başladım buradan da bilgi almak istedim yanlış birşey yapmamak için hayıt otu prolaktin düşürme de kullanılıyor değil mi?
Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel değildir benimde yüksekti dünya kadar ot cop ve malum ilac d++ kullandım 1 ay düştü 2 ay sonra geri cikti bende en son vazgeçtim ben doktorum hakliymis ot cop daha beter etti beni bu sefer tsh yukseltmisim

Yaşım 29 fsh ve lh yüksek amh 0,3 eşimde de sperm sayısı ve ileri hareketliliği az öyle Allahtan Ümit kesilmez dua edelim 🤲🏻
Ortalama aynı şeyler 🙏Allah’a dua edıyorum hep inşallah güzel haberler alırız 🙏sizin yaşınız büyük avantaj Allah gönlünüze göre versin🙏

Back
X