Prolaktin ve tsh hormonu

Merhabalar,
Prolaktin 78 tsh 9.37
Yüksek olup hamile kalan var mı?
Canım aynı konudan bende muzdaripim. Benim prolaktin 33 çıktı tsh 7 lerde sonradan ilaç başladım tsh için düştü şimdi prolaktin içinde kullandım dostinex diye ilaç oda düştü. Sonra ben endokrine göründüm. Bana dediki prolaktinin yüksek değilmiş sen pko hastasısın bu sonuç çok normal dedi. İlaç verdiyse doktorun hata yapmış dedi. Ama hala hamile kalamadım. Demem o ki senin değerlerin yüksek. Önce bunları düşürmen gerekiyor sağlıklı bi gebelik elde etmek için.

Benim 8 ocakta yaptığım tsh hormonum 1.36 ydı daha öncekilerde öyle ilk defa böule 9.77 çıktı çok şaşırdım. Peolaktinim hep yüksekti dostinex kullanıyordum öyle düşürüyorduk hatta kullanırken hamile kalmıştım.24 kasımda sağlıksız gebelikten kürtaj oldum. Şimdi tekrar gebelik istediğim için hormon testlerini yaptırdım bu sonuçlar çıktı yarın gidip doktora gösterip tedaviye başlarız sanırım prolaktin den korkmuyorum düşüyor ilaçlarla tsh de öyleymiş sanırım. Çok geçmiş olsun bu arada hayıt tohumu cayı civanpercemi ve aslan pençesi içmeni öneririm iui geliyormuş diye duydum. Ama yine de doktoruna danış istersen

Tsh o kadar dengesiz hormon ki işte böyle ani durumlarda çıkıyor. Bende senin gibi oldum hep normal düzeyde ilerlerdi hiç 2 de yukarı çıktığını bilmem. Ama gel gör ki aşılama için kan tahlili verdim bi baktım tsh 7 lere çıkmış. Herşey iptal. Yıkılıyor insannnn. Birde çok sinirleniyorum yaaa.

Evet insan gerçekten çok üzülüyor ve yıpratıyor bu süreç, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ya

Evet insan gerçekten çok üzülüyor ve yıpratıyor bu süreç, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ya
İnşallah canım Allah bizi böyle sınıyor. İsyan etmiyorum gelen herşey Allahtan. Bol sabır diliyorum. İnşallah sende hemen hamile kalırsın.

Benimde tsh hormonum hep düşük gelirdi, adetin 3.günü verdiğim hormon testinde 7.3 geldi, doktor endokrine yolladı, endokrin tekrar ölçüm yaptı yine düşük geldi, şimdi düşük mü yüksek mi anlayamıyorum, endokrindeki doktor endiselenecek bisey yok o an yüksekmiş dedi, neye göre değişiyor bu değerler off. Prolaktinim de yüksek geldi 41.5 doktor sıkı sütyen giymek, memeye yapılan masaj vs prolaktini yükseltiyor, hepimizin zamanla yükselir düşer dedi, ilaç filan vermedi bana kimse

Benim daha önce prolaktinim 67ydi dostinex verdi doktorum düştü değer. Bu sefer 78 oldu o yuzden hipofiz MR istedi doktorum. Tsh de 1.36ydı 9.7 oldu 2 hafta sonra anlamadım bende önceden hep düşüktü. Onun içinde endokrolojiye yönlendirdi randevuma daha 2 hafta var. Sonuca göre ilaç yazacakmış. Sende başka doktora görün bence canım prolaktin kendi kendine düşmüyor çoğu zaman. Ve gebe kalmayı engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…