Prolaktin yüksek olup hamile kalanlar toplansın 🙏🏻

zeynp24

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
9
2
6
31
Kızlar prolaktinim 89 geldi bir aydır dostinex kullanıyorum pazartesi perşembe tam alıyorum var mı benim gibi olan ve hamile kalan

Merhaba bende bu şekilde yaklaşık 2 yıl bu ilacı kullandım. Daha sonra evlendim ve 1 sene gebe kalamadim kadın doğum ve endokrin doktoruna kontrollerimi oluyordum. Prolaktin yüksekliğinden dolayı mı bilmiyorum yumurta tembelligide çıktı ismini hatirlamadigim bir kaç ilaç kullandim ve hamile kaldım. Yani doktorum bana 200 lede hamile kalan var demişti. Evet engel ama ilaçla vs kontrol altına alındığı takdirde gebe kaliniyor. Rabbim gönlünüze göre versin. En önemli konu kesinlikle stres yapmayın prolaktin direk çıkıyor

Merhaba acaba adet düzensizliği yapıyor muydu Prolaktin yüksekliğiniz? Yumurta tembelliği olduğunu nasıl farkettinşz?

Kızlar prolaktinim 89 geldi bir aydır dostinex kullanıyorum pazartesi perşembe tam alıyorum var mı benim gibi olan ve hamile kalan
Merhaba geçmiş olsun...Bir gelişme oldu mu acaba değeriniz düştü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…