- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.100
- 598
- Konu Sahibi mavipapatyaaaaa
-
İstersen doktoruna söyle, istersen direkt özel hastaneye gidip ben makroprolaktin testi istiyorum de. Normal kan alıyorlar, o kadar. Devlette koca ülkede 3-5 hastanede yapılıyor o da çok büyük eğitim hastanelerinde. O yüzden Ben özelde 250 TL’ye yaptırmak zorunda kaldım, küçük bir ilçedeyim. Fiyat fark edebilir senin olduğun ilçeye göre.bide bu makroprolaktin testi nasıl yapılıyor?
Teşekkür ederimİstersen doktoruna söyle, istersen direkt özel hastaneye gidip ben makroprolaktin testi istiyorum de. Normal kan alıyorlar, o kadar. Devlette koca ülkede 3-5 hastanede yapılıyor o da çok büyük eğitim hastanelerinde. O yüzden Ben özelde 250 TL’ye yaptırmak zorunda kaldım, küçük bir ilçedeyim. Fiyat fark edebilir senin olduğun ilçeye göre.
rica ederimTeşekkür ederim
hayır reglden bir hafta sonraydıSizde regli ilken mi hormon testi yaptırdınız ?
Canım yumurta tembelliği bar dedi doğum kontrol hapı verdi süt hormonu yüksekliği için de d ile başlayan bir ilaç yazdıbenim 30du hemen dostinexe başlatmıştı doktor 1 ay sonra 2 ye düştü değerim
Lh hormonu ile ilgili bir şey dedi mi doktor benim de 14 ama olması gerekenden yüksek olduğunu öğrendim
doktorunuzun yorumunu buraya da yansıtırsanız sevinirim hormon değerlerimiz yakın
Canım yumurta tembelliği bar dedi doğum kontrol hapı verdi süt hormonu yüksekliği için de d ile başlayan bir ilaç yazdı53.33 se evet yüksek. Doktor ilaç yazdı mı?
Canım yumurta tembelliği bar dedi doğum kontrol hapı verdi süt hormonu yüksekliği için de d ile başlayan bir ilaç yazdıYüksek gözüküyor ama önce makroprolaktin testi yaptır canım. Prolaktin stresle, yediklerinle, memelerin uyarılmasıyla filan yükselebilen bir hormon. Yüksek demek için de 2 kez test yapıyor doktorlar. İncir, dereotu filan sık sık yememeye özen göster.
ben de kullandım süt hormonu ilacı 1 ay sonrasında düşüyor merak etmeyin çok etkili bir ilaç fakat benim adetim çok düzenliyken onu kullandıktan sonra bir ayda iki kanama yaşadım nedendir bilemiyorumCanım yumurta tembelliği bar dedi doğum kontrol hapı verdi süt hormonu yüksekliği için de d ile başlayan bir ilaç yazdı
Verdi hap bekarım benben de kullandım süt hormonu ilacı 1 ay sonrasında düşüyor merak etmeyin çok etkili bir ilaç fakat benim adetim çok düzenliyken onu kullandıktan sonra bir ayda iki kanama yaşadım nedendir bilemiyorum
bebek düşünüyor muydunuz? doğum kontrol hapı vermiş doktorunuz
Amin inşallah teşekkür ederimbir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle
Maşallah hayırlı olsunbenimde düşükten sonra yükselmişti ama yüksek iken tekrar hamile kaldim.
diğer değerler normal ise prolaktin yuksekligi tek başına sorun teşkil etmez dediler.
suan 22+6 yiz cok şükür.
Ben de çocuk için uğraşıyorum prolaktinim yüksekti şimdi düştü bakalım hayırlısını diliyorumbenimde düşükten sonra yükselmişti ama yüksek iken tekrar hamile kaldim.
diğer değerler normal ise prolaktin yuksekligi tek başına sorun teşkil etmez dediler.
suan 22+6 yiz cok şükür.
Ben de çocuk için uğraşıyorum prolaktinim yüksekti şimdi düştü bakalım hayırlısını diliyorum
MAŞALLAH en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallabenimde düşükten sonra yükselmişti ama yüksek iken tekrar hamile kaldim.
suan 22+6 yiz cok şükür.
Benim de 30 çıktı fakat doktor önemsiz kritik bi değer değil gebeliği engellicek bi durum yok dedi ilaç içmedim gittiğim doktor doçenttibenim 30du hemen dostinexe başlatmıştı doktor 1 ay sonra 2 ye düştü değerim
Lh hormonu ile ilgili bir şey dedi mi doktor benim de 14 ama olması gerekenden yüksek olduğunu öğrendim
doktorunuzun yorumunu buraya da yansıtırsanız sevinirim hormon değerlerimiz yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?