Evet kesinlikle gebeliği engelliyor ben 4 sene uğraştım düşürmek için benimde 45 di.
arkadaşında dediği gibi stres yapmıcan kafana takmıcaksın yoksa hiç düşmüyor.
benim 136 idi.gebeliğe de gerçekten engel.Ama 3-4 ayda normale döndü şükür.Şu an 8 aylık hamileyim.
arkadaslar daha bugun uye oldum.ne nedır nsldır bu sıte bışgım yok.ama sorunum var,benımde prolaktınım yuksek 38 cıktı dostınex kullanıyorum evlıyım be 5 aydır korunmadan bebış beklıyoruz ama olmuyor bırde ben cok kafama takıyorum napmam gerek
merhaba arkadaşlar
prolaktin yüksekliğini araştırırken buldum bu sıteyı.konuyla ilgili pek fazla bilgim yok.siddetli adet agrıları ıcın doktora gıttım prolaktın 54 cıktı.doktorum bunun gebeliğe engel olmadıgını söyledı 2 aydır pazartesi perşembe dostinex kullandım.ben bebiş beklerken galiba yıne yukseldı.henuz tahlıl yaptırmadım ama yıne sut geliyor.sureklı yukselıyor mu boyle.bırde normalde kaclarda olması lazım prolaktının yardımcı olursanız sevınırım
arkadaşlar aynı sorun bendede var adtelerimz düzensizdi. hamile kalmıyordum doktora gttim değerlerim 36 çıktı doktor dopengin diye bi ilaç verdi sonra bu ay tekrar hormon testi yaptırdım 55 e çıktı diğerilacın bana yaramadığını söyledi doktorum.Şimdi ise bana DOSTINEX verdi kullanmam için bu ilacın bi faydası oluyormu kullanıp değerleri normale düşüp hamile kalan varmı ve ayrıca ilacı nasıl kullandınz. doktor bana bu hafta bir tane iç önümüzdeki hafta iki tane iç öle devam et dedi zaten için de 8 tane falan var. inşalah değerlerim düşer çünkü çok çocuk istiyoruz.. lütfen cevap yazınnn...:
slm kızlar bende adet düzensizliği yaşayanlardanım.geçen yıl dr gittim prolaktinim yüksekti ve dostinexle 1 ayda normale döndü.ara ara yine düzensizliklerim oluyordu.4 ay önce yine dr gittim.genelde prolaktinim yükseldiğini söyledim.drda tiroidden olabilir dedi ve tahlil istedi.bu arada çocukta olmuyo.sonuçlara baktık ve prolaktinde dahil bütün hormonlar normal,tiroidler çalışmıyor.4 aydır euthrox kullanıyorum ve değerlerim normale döndü.ayrıca 2.ayım klomen kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?