prolaktin yüksekliği gebeliği engeller mi?

Arkadaşlar mesajlarda gördüğüm kadarıyla ilaçla birlikte bitkisel destek alanlar var. Böyle bir hata sakın yapmayın. Bu yüzden tüp bebek tedavisi iptal olanlar var. İlacın dozunu artırıyor yada özelliğini kaybetiriyorsunuz aman ha.

arkadaşlar bende DHEA-SO4 Prolaktin ve 17 oh progestron yüksekliği çıktı nişanlıyım ve ilerde çocuk düşünüyoruz sizce gebe kalmam zormu yoksa hiç gebe kalamazmıyım ?

off off y aaynı sorun aynı sorunu bende yaşıyorum dün öğrendim prolaktinim 49 çıktı dostinex kullanıorum şu an 4 ay kadar kullanmamı söledi doktor eğer nu 4 ayda gebe kalamazsam aşılama olabilirmiş kilo problemide yaşıyorum çok zayıfım vitaminler de kullanıorum inşallah olurr çok üzgünüm allah kalbimize göre versinnn (

Evet kesinlikle gebeliği engelliyor ben 4 sene uğraştım düşürmek için benimde 45 di.
arkadaşında dediği gibi stres yapmıcan kafana takmıcaksın yoksa hiç düşmüyor.

4 senemi ya benimde yüksek ve aksine benim adtelerim çok düzenli artı göğsümden süt falanda gelmiyo ama yüksek işte şuan dostınex kullanıyorum. ve ben anne olmayı çok istiyorum uamrım uzun zaman beklemem bu konuda başka tavsiyelriniz varmı peki

Kizlar benim de prolaktinim 40-50 civarinda yuksekti dostinex kullandim normale dondu ama 6 ay sonrz yind yukselmis tekrar dostinexe basladim ve o ay tup bebek tedavisi goruyordum hamile kaldim.benim tup bebek yapma sebebim prolaktin yuksekligi degil ama spermlerde sorun vardi.size tavsiyrm prolaktininiz normale donse bile bikac ay sonra testi tekrarlatin.benimki gibi tekrar yukselebilir.gebeligd engel mi tam bilmiyorum ama benim doktorum yumurtlamayi baskilar ve yumurta kalitesini dusurur demisti.kesinlikle gebelige engel demedi...

bende bebiş için bir süre bekledim doktora gittiğimde prolaktin yüksek çıkmıştı tekrar gel testi yenileyelim demişti kısmet işte tekrar gittiğimde adet gectiği için gebelik testi yaptırdım ve pozitif :))))) şimdi 17. haftadayım allah gönlünüze göre versin

evet 4 seneydi,şimdi Allaha şükür bi oğlum var 4 yaşına giricek..
Dostinex bende kullandım o düşürmüştü zaten prolaktini.
demekki bünyeden bünyeye fark ediyor herhalde belirtileri.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
Tek tavsiyem fazla kafaya takma derim tabi biraz zor biliyorum..Herşey beyinde bitiyor..

merhaba kızlar dun adetımın 3. gunuydu doktor tahlıle cagırdı prokaltınım 60 cıktı hemen ılac verdı adı parlodel sabah aksam ıceceksın dedı ama bende sıddetlı mıde bulantısı yaptı mahvoldum ıstıfra ettım falan kullanmıyorum su an ptesı tekrar gdecegım yanına...ben sunu anlamadım bana 3ay kullancan dedı mılletın 120-140 larda normal deger 25 mıs benım 60 ...3ay bıraz fazla degıl mı...bırde cıkolata kıstım vardı 1,5cm olan orgametrıl vermıstı acaba o mu yuukseltti??? gogsumden sut gelmıyo sukur kı tuylenme adet duzensızlıgım de yok ama ...poffff fıkrı oaln var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…