Prolaktin yüksekliği için bu çayı için

mina_al

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
37
18
3
Iyi aksamlar hanimlar. 26 yaşındayim be bekarim. 2 ay önce sag kasigimda agri şikayeti ile jinekoga gittim. hormon testi istedi . prolaktinim 28 çıktı . ustelik yumurtaliklarinda kist yok ama pco görünümunde dedi ( o nasil oluyor bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa lutfen paylassin). Ben ploraktini tedavilerini arastirdim. Burdada bir cok kez yazıldığı üzere Testere Dişli Aslan Pençesi cayini kullandim. gunde bir defa ictim ben. kahvaltidan 1 saat sonra kaynamis suya atip 5 dk kaynatip iciliyor. birdaha ki ay tekrar ölçturdum 24 cikti. gerçekten ise yaradi cok sukur. hani belki okuyupta faydalanan olur diye yazdim. saglikli huzurlu geceler dilerim.

28 Ve 24 arasında çok bi sayı yok prolaktin değişken bişey zaten. Birazda olsa yaramış galiba. Stres sıkıntıdan da çıkabilir. Pko da yumurtanın kenarlarında oluşan küçük kistler yumurtlamayı engelleyebiliyo.

Bende hamile kalmak istediğim ay doktora gitmiştim prolaktin im 72 civarında idi. Doktorum dostinex verdi. Bende onla beraber testere dişli aslan pencere çayı kullandım günde 2 defa. Gerçekten prolaktin i düşürme etkisi çok var. Doğal bir yöntem. Bende tavsiye ederim kullandığım ay hamile kaldım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…