bu ay daha regl olmadım 1 hafta falan var daha normal şartlarda..geçen hafta prl ölçtürdüm 1e düşmüş ama ilaca devam dedi doktor ..
benim 13 gün gecikti belirtileri war ama hala olmadım e 1 e düştükten sonra nie dewam diyo ki onu anlamadım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay daha regl olmadım 1 hafta falan var daha normal şartlarda..geçen hafta prl ölçtürdüm 1e düşmüş ama ilaca devam dedi doktor ..
mrb arkadaşlar... bende geçtğmiz ay kullandm dostinex.. bende adet düzensizliği vardı bide bebek düşnyodk 8 aydr olmuyodu meğer prolaktinim yükselmiş normal değerler 4-23 arası olması gerekyomuş benimki 46 olmuş... dostinexi verdi doktorum içinde iki tane olandan ilkini ilk hafta diğerini ikinci hafta kullandm ikincisini yuttuktan 3 gün sonra kontrole gittim ve değerim 1 e düşmüş... ve bende aşırı baş dönmesi mide bulantısı baş ağrısı vardı doktorm çok düştüğü için etkilemiş olabilr seni dedi ki bu geçtğmz ay korunmamız gerktğni söledi nitekim öel yaptm bakam reglm biteli 10 gün oldu başladık çalışmalarinşallah rabbim isteyen herkese verir ...
Kızlar bende daha bekarlıktan bu ilacı kullanıyordum. Toplam dokuz yıl oldu. Ama bebek ister istemez ilk aydan hamile kaldım çok şükür. Yeter ki doktor takibinde olun ve ilacı düzenli kullanın.. Şu an 6 aylık olduk oğlumla.. Allah en kısa sürede sizinde göbekleri doldursun inşallah:))
bu konuda dr lar aynı fıkırde degıl ne yazıkkı benım 93 cıktı bu degerde gebelık olusmaz mumkun degıl dedı dostınex verdı haftada ıkı gun yarım alıorum daha ıkı kez ıctım bır ay sonra kontrol edelım dedı ama ben haftaya haftasonuna dogru tekrar olcturmek ıstıyorum gıdısat nasıl gorelım dıye bırde bana korunmamı soyledı bazı dr lar korunmaya gerek duymuo bebek isterken korunmakta can sıkıcı oluo![]()
Benim prolaktin 10.34 cıktı doktor az yüksek çıktı 2 tozluk dostinex kullan yeter dedi bu gün bitti ilaç ne zaman kesilir sütüm kızlar bu prolaktin kistte yaptı bende sizdede yaptımı
merhaba ne kadar güzel bebek için beklememek.. .. bende 1.5 ay oldu kullanmayabbaşlayalı geçen hafta tahlilyaptırdım normal değerde çıktı ama ilacı bırakmadım. benim sana sormak istediğim sen dostinex kullanırken mi hamile kaldın ben şimdi ilaç kullanıyorum bi yandan korunmuyoum bi zararı olur mu die de endişeleniyorum açıkçası
bende dostinex kullaniyorum ama korunmuyorum burda bircok kisi okudum korunmadan saglikli dogum yapanlari hatta hamileligin ikinci ayina kadar kullananni bile okudum dr tavsiyesiyle .. tabi son karar sizin ama söyle biseyde var hapi biraktiginizda hamile kaldiginizda prolaktininiz hizla yükseliyorsada bebek düsmesine neden oluyormus
aynı endişeyi bende yaşıyorum![]()
benimde prolaktinim yüksek ve bebek düşünüyoruz. doktorum dostinex verdi korunma ama adetin gecikirse hemen bırak ilacı dedi. kullanma talimatında ise kullandıktan bir ay sonra korunmaya devam edin yazıyor. bu şekilde kullanıp zarar görmeyenler yazarsa çok sevinirim.