Prolaktin yuksekligi

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
650
345
103
37
Merhaba kızlar 10 aylık evliyim. 2 ay önce Dr gittim prolaktin yüksek çıktı. İlaç verdi 2 ay kullan dedi. İlk ay ilaçla birlikte testere dişli aslan pençesi de ictim. Ne güzel 30 günde adet oldum. Tmm dedim adetim düzene girdi dedim. Bu ay sadece ilaç içtim. İlaç biteli 10 gün oldu bende sanki prolaktin tekrar yükseldi sanki. 37. Gün bugün hala adet yok. Bu kadar çabuk yuselir mi

Hamilelik testi yapsaydın canım çabuk yükselmez. Ben içmiştim bi kere nerdeyse 6 ay düzenli adet olmuştum.

Test yaptım negatif çıktı. Sanki yukseldi gibi göğüs ağrısı var yine cunku

Tekrar kontrole git bence bende dostinex kullandırm 2 ki verdi p.tesi perş içtim 2 hafta sonra gittim 63 tü 40 a düşmüş o zamanda adetim 10 gün gecikti aynı haptan tekrar verdi düşüp düşmediğini öğrenemeden hamile kaldım hemde hiç uğraşmadan

E 2 hormonun kaçtı canım ? Prolaktin düşmesi halinde sıkıntı olmaz ama bazı stresli durumlarda yükselebiliyor

Aaa ne güzel sevindim. Umarım benim içimde aynı şey olur

E 2 hormonun kaçtı canım ? Prolaktin düşmesi halinde sıkıntı olmaz ama bazı stresli durumlarda yükselebiliyor
Telefonda konuştum doktorla diğer hormonlar normalprolaktin çok yüksek dedi. 2 ay dostinex kullandım bana tekrar yükseldi gibime geldi testler negatif

Merhaba kızlar ben de ocak ayında dk gittim prolaktinim %58,9 çıkmıştı ilaç falan içtim geçen cumartesi yine gittim doktor önce yumurtalıklarıma baktı hiç sorun görmedi prolaktinim de %58,9 den %18 düşmüş doktorda dedi hiç bir sorunun yok diye pazar günü sağda 12 ml çatlama olucak dedi mutlaka ilişkiye gir sesi tabi yarın bizde girdik sabaha kadar yattım bu Cuma tekrar gidicem kızlar sizce hamile kalırmıyım ben bu zaman kadar hep takvime göre yaptım oda baktı sağ tarafda pazar günü ve Pazartesi 12 ml çatlama olucak dedi inşallah olur kızlar ??

İnşallah hamile kalırsin canım. Olabilir neden olmasın ki. Benim de 2 ay önce prolaktin 63 bugün tekrar olcturdum. 1.37 çıktı. Bu kez çok dusuk

Ayy evet canım seninki de çok güşükmüş çok sevindim sende istiyorsan rabbim en yakın zamanda sanada versin canım, inşallah umutsuzum bu kadar kolay hamile kalıcağımı düşünmüyorum ama bakalım inşallah kalırım canım

Valla çoğu kişi ilk yılda hamile kalıyor. Demekki çok zor değil hamile kalmak. Ama biz beceremiyoruz herhalde. Benim 1 yıl olacak nerdeyse. Ya senin?

Evet canım ya 2 yılık evliyim ama benim çocuk istiyeli 1 yıl olması ama kim bilir ne zamandan beri var prolaktinim inşallah canım yaa bi an önce hamile kalırız

Anladım ben evlendikten sonra farkettim yüksekliği. Demekki bundan dolayı olmamış. Başka sorun var mı bilmiyorum

Kızlar ya size birşey sorucam yardım edermişsiniz bügün ablamın çocuğuna bakıyordum oda çok kilolu onu kucakda zıplatıyordum sonra baktım akıntım var ama ayıptır söylemesi iç camaşirim komple olmuştu beyaz ama parmakda uzayan gibi değil sizce nedir bu geçen pazar günü doktor 12 ml çatlama olucak dedi kesinlikle ilişkiye girmenin lazım dedi bizde girdik sizce buneden olabilir adetime 10 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…