- 18 Ekim 2022
- 2.117
- 1.164
- 63
doktorunuz korunma konusunda bir şey dedi mi? bana ilaç kullanırken korunman gerek demişti çünküYa ben çok stresli birisiyim durduk yere bile kendimi strese sokan birisiyim işim de zaten stresli kan aldırırken de aslında yoğun bir tartışmadan çıkıp gidip kan aldırmıştım belki kan verirken ki stresim etkiledi bilmiyorum doktorum dostinex verdi ilacı kullanıcam ama bu ilaçtan sonra umarım hamile kalırım dostinex kullanırken bu ay da denicem korunmıcam umarım işe yarar
Yok bana hiç öyle bir şey söylemedi sadece geçen ay klomen kullanmıştım bu ay gerek yok kullanma dedidoktorunuz korunma konusunda bir şey dedi mi? bana ilaç kullanırken korunman gerek demişti çünkü
he tamam o zaman sıkıntı olmasın daYok bana hiç öyle bir şey söylemedi sadece geçen ay klomen kullanmıştım bu ay gerek yok kullanma dedi
Umarım hepimiz için en güzelleri olsunhe tamam o zaman sıkıntı olmasın da
Benimde 37ydi bir ilaç var 3 günde bir içiliyor ve 2 kerelik dostinex faydasını görürsünüz zaten muhtemelen doktorunuz verir. Doktor kontrolünde tavsiye ederimKızlar geçen ay klomen kullandım ilk defa günde 1 tane ve hamilelik olmadı adetim 1 gün gecikti dün adetimin 2.günü hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin 42.34 çıktı biliyorum yüksek doğal yollarla hamile kalmak için bu değerimi nasıl düşürebilirim
Evet doktorum söyledi başladım kullanmaya siz bu ilaçla hamile kalabildiniz miBenimde 37ydi bir ilaç var 3 günde bir içiliyor ve 2 kerelik dostinex faydasını görürsünüz zaten muhtemelen doktorunuz verir. Doktor kontrolünde tavsiye ederim
Ben tüp bebek tedavisi goruyorum Suan yarın opu işlemim var hatta. Bu süreçte yüksek olduğu için bana vermişlerdi kullandım onun için söyledim. Ama çok yüksek değil değeriniz mutlaka düşecektirEvet doktorum söyledi başladım kullanmaya siz bu ilaçla hamile kalabildiniz mi
Prolaktin cok degisebilen bir hormon uykusuzluk yorgunluktan stresten bile etkileniyor benim 40 cıkmıstı sonraki ay 25 sonradan baktırmayı bırakmıstım herhangi bir ilacta kullanmadımKızlar geçen ay klomen kullandım ilk defa günde 1 tane ve hamilelik olmadı adetim 1 gün gecikti dün adetimin 2.günü hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin 42.34 çıktı biliyorum yüksek doğal yollarla hamile kalmak için bu değerimi nasıl düşürebilirim
Evet doktor verdi şu an yarım alıyorum bir tanesini içtim bakalım umarım senin için de güzel haberler alırızBen tüp bebek tedavisi goruyorum Suan yarın opu işlemim var hatta. Bu süreçte yüksek olduğu için bana vermişlerdi kullandım onun için söyledim. Ama çok yüksek değil değeriniz mutlaka düşecektir
Yüksek ihtimal bende öyle düşünüyorum stresten oldu ama doktor bana 1 ay kullan dedi sonra tahlil yap düşmediyse 2 hafta daha kullan sonra bakalım duruma mecbur bende başladım ilacaProlaktin cok degisebilen bir hormon uykusuzluk yorgunluktan stresten bile etkileniyor benim 40 cıkmıstı sonraki ay 25 sonradan baktırmayı bırakmıstım herhangi bir ilacta kullanmadım
Sınırda 25 olması gerekiyor ama onun altı olursa bence daha iyi ilaç vermezler size ama kendiliğinden düşer yani kötü bir değer değil diğer ay adet olduğunuzun 2.günü yine verin ben şimdi ilaç kullanıyorum bende diğer ay vericemBenim de bugün 27 çıkmış yüksek mi sizce
Ya benim hiç böyle çıkmazdı bu ay niye böyle oldu anlamadım referans değeri 29 görünüyor ama onu çok önemsemiyorum açıkçasıSınırda 25 olması gerekiyor ama onun altı olursa bence daha iyi ilaç vermezler size ama kendiliğinden düşer yani kötü bir değer değil diğer ay adet olduğunuzun 2.günü yine verin ben şimdi ilaç kullanıyorum bende diğer ay vericem
Stres yaptınız mıYa benim hiç böyle çıkmazdı bu ay niye böyle oldu anlamadım referans değeri 29 görünüyor ama onu çok önemsemiyorum açıkçası
Bu ay ilk kez aşılama oldum baya stresli oldu hatta reglim bile zor geldi normalde 16 felan çıkmış önceki değerlerim 27 çıkınca şaşırdımStres yaptınız mı
Klomen kullandınız mı bende bu ay ilk defa klomen kullandım o yükseltti diye düşünüyorum ama alakası yokmuşBu ay ilk kez aşılama oldum baya stresli oldu hatta reglim bile zor geldi normalde 16 felan çıkmış önceki değerlerim 27 çıkınca şaşırdım
Kullandım olumsuz oldu şimdi günde iki tane olarak devam ediyorumKlomen kullandınız mı bende bu ay ilk defa klomen kullandım o yükseltti diye düşünüyorum ama alakası yokmuş
Acaba onlar mı yaptı diye düşünmüyor değilim bana doktor bu ay bıraktırdıKullandım olumsuz oldu şimdi günde iki tane olarak devam ediyorum
Bilmiyorum ki ya çatlama iğnesi felan kullandım ben belki ondandır ne bileyimAcaba onlar mı yaptı diye düşünmüyor değilim bana doktor bu ay bıraktırdı
Olabilir valla bende bilmiyorum ki ya gerçekten artık inşallah bizde güzel sonuçlar alırızBilmiyorum ki ya çatlama iğnesi felan kullandım ben belki ondandır ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?