Hormonlar cok degisiyor canım benimde böyle 1 ay yükseldi diğer ay da birden düştü hiç bir şey kullanmadım kendi kendine oldu 2 sene hamile kalmadım femara falan kullandım hsg cekildi sonra da kendi kendine oldu inşallah seninde olur stresten uzaklaşmaya calisKızlar geçen ay klomen kullandım ilk defa günde 1 tane ve hamilelik olmadı adetim 1 gün gecikti dün adetimin 2.günü hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin 42.34 çıktı biliyorum yüksek doğal yollarla hamile kalmak için bu değerimi nasıl düşürebilirim
Benim fsh 6.08 Lh 5.47 Amh 4.71 prolaktin 42.34 geldi öyle ama ya düşmezse diye endişeliyim doktorumla daha konuşamadım bu değerleri de soramadım normal mi değil mi diye ama prolaktin düşmeden de hamile kalınamıyor ben daha önce dış gebelik geçirdim sol tüpüm zaten yok artık yoruldum yani şimdi de bu sorun çıktı bitkisel bir formülü var mıdır diye merak ediyorumHormonlar cok degisiyor canım benimde böyle 1 ay yükseldi diğer ay da birden düştü hiç bir şey kullanmadım kendi kendine oldu 2 sene hamile kalmadım femara falan kullandım hsg cekildi sonra da kendi kendine oldu inşallah seninde olur stresten uzaklaşmaya calis
Benimki de hep yüksek çıkardı bi ilaç vermişti doktor iyi gelmişti düşürmüştü değeriKızlar geçen ay klomen kullandım ilk defa günde 1 tane ve hamilelik olmadı adetim 1 gün gecikti dün adetimin 2.günü hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin 42.34 çıktı biliyorum yüksek doğal yollarla hamile kalmak için bu değerimi nasıl düşürebilirim
Sonrasında hamile kalabildiniz miBenimki de hep yüksek çıkardı bi ilaç vermişti doktor iyi gelmişti düşürmüştü değeri
Dert değil bi ilacı var cok etkili 2-3 tane kullanınca hemen normale geliyor üzülmeyinKızlar geçen ay klomen kullandım ilk defa günde 1 tane ve hamilelik olmadı adetim 1 gün gecikti dün adetimin 2.günü hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin 42.34 çıktı biliyorum yüksek doğal yollarla hamile kalmak için bu değerimi nasıl düşürebilirim
Peki diğer değerlerim sizce nasılDert değil bi ilacı var cok etkili 2-3 tane kullanınca hemen normale geliyor üzülmeyin
Peolaktin harici muhteşemmPeki diğer değerlerim sizce nasıl
ayy inşallah şu prolaktinde yoluna girer de olur artık 1.5 ay önce rahim filmi çektirdim tek tüpüm var benim sol tüpüm dış gebelikten alındı Klomen başladım inşallah bunu da yapınca düşer ben Klomen kullanınca havuç incir tahin çiğ badem çok yedim yumurtalıklarıma iyi gelir diye belkide onlar yaptıPeolaktin harici muhteşemm
Ben hiç girmedim bitkisellere dedigin gibi bende çok yorulmuşum ara vercem dinlenmem dedim o ay hamile kaldım canım kan değerlerinde bana göre çok çok iyiBenim fsh 6.08 Lh 5.47 Amh 4.71 prolaktin 42.34 geldi öyle ama ya düşmezse diye endişeliyim doktorumla daha konuşamadım bu değerleri de soramadım normal mi değil mi diye ama prolaktin düşmeden de hamile kalınamıyor ben daha önce dış gebelik geçirdim sol tüpüm zaten yok artık yoruldum yani şimdi de bu sorun çıktı bitkisel bir formülü var mıdır diye merak ediyorum
Allah razı olsun mesajınız için inşallah bende aynı duyguları yaşayabilirim sizin adınıza çok sevindim sağlıklı güzel yıllarınız olsunBen hiç girmedim bitkisellere dedigin gibi bende çok yorulmuşum ara vercem dinlenmem dedim o ay hamile kaldım canım kan değerlerinde bana göre çok çok iyi
Çok sonrasında kaldım tek problem prolaktin değildi bende pcos da varSonrasında hamile kalabildiniz mi
Nasıl kaldınız peki neler yaptınızÇok sonrasında kaldım tek problem prolaktin değildi bende pcos da var
2 kere aşılama yapıldı tutmadı sonra kendiliğinden olduNasıl kaldınız peki neler yaptınız
bana da doktor klomene bu ay ara verdirtti dosterex kullanıcam umarım kısa bir sürede kavuşurum hayallerime artık çok yoruldum2 kere aşılama yapıldı tutmadı sonra kendiliğinden oldu
İnşallah. Gerçekten çok zorlu bi süreç ben de 5 yıl uğraştım ilaçlar iğneler ama gerçekten vakti zamanı nezamansa ozaman geliyor Rabbim size de en kolayından tez zamanda nasip etsin inşallahbana da doktor klomene bu ay ara verdirtti dosterex kullanıcam umarım kısa bir sürede kavuşurum hayallerime artık çok yoruldum
İnşallah. Gerçekten çok zorlu bi süreç ben de 5 yıl uğraştım ilaçlar iğneler ama gerçekten vakti zamanı nezamansa ozaman geliyor Rabbim size de en kolayından tez zamanda nasip etsin inşallah
amin çok teşekkür ederimİnşallah. Gerçekten çok zorlu bi süreç ben de 5 yıl uğraştım ilaçlar iğneler ama gerçekten vakti zamanı nezamansa ozaman geliyor Rabbim size de en kolayından tez zamanda nasip etsin inşallah
Ya ben çok stresli birisiyim durduk yere bile kendimi strese sokan birisiyim işim de zaten stresli kan aldırırken de aslında yoğun bir tartışmadan çıkıp gidip kan aldırmıştım belki kan verirken ki stresim etkiledi bilmiyorum doktorum dostinex verdi ilacı kullanıcam ama bu ilaçtan sonra umarım hamile kalırım dostinex kullanırken bu ay da denicem korunmıcam umarım işe yararDostinex diye bir ilaç veriyor doktor benim de 70-80 arası bir değer çıkmıştı çok hatırlamıyorum. İki sene gebe kalamayınca gitmiştim kullandığım ay değerim düştü bir dahaki ay da gebe kaldım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?