Prolaktin

mrb arkadaşım.malesef bende yeni öğrendim inci süt hormonu yükselttiğini :KK43: şimdi düşürücem diye uğraşıyorum :KK43:

evet cnm malesef öyle saraçoğlunun kendi ağzından duydum dün :KK43: bir video da

benimde prolaktinim 44geldi 20 nin ustu hamile kalmayi zorlastiriyo diye biliyorum.tup bebek tedavusi gordugum icin ilac vermedi dr. Verdigi ignelerin düsurecegini soyledi bakalim.

merhaba yeni üyeyim nerye yazacağımı bilemedim ilk olarak 19 yaşımda bekarım benim surekli adet gecikmelerim oluyordu yani 40 gunden az zamanda olmuyordum mayıs ayında bi önceki adetimin utunde 50 gun geçmesine rağmen adet olmadığım iin doktra gittim prolaktinim 57 çıktı bu normal sınırdan yuksek duzensizlik yapar dedi adet söktürücü ve dostinex verdi. Adet söktürücü ile mayısın 22 sinde adet oldum. bi de doktor bir dahaki adetinde bir ay sonra dedi yani adet gununde tekrar ölçtür prolakinin dedi. şuan temmuzun 11i ve bne hala adet olmadım ki gidip ölçtüreyim... Yani çok gecikti adet günümü daha fazla beklemeden gitmeli miyim ??? Şehir değişikliği oldu bir de aynı doktara gitmeyeceeğim

Peki prolaktini yuksek olanlar ne kadar surede dusurup hamile kalabildiniz
Merhaba pamuk paketi 358 prolaktinle gezdim gecmis zaman net hatirlamiyorum degeri ama 350 lerde bi rakamdi ve dr um hic dikkate almadi.
Israrla prolaktinim yuksek dedi hmmm olabilir diye cvp verdi ve vermis oldugu yumurtlama ilaci ile hamile kaldim. 4 sene mucadele ettim bu illetle ben ama Allah bu adami karsima cikardi

Merhaba pamuk paketi 358 prolaktinle gezdim gecmis zaman net hatirlamiyorum degeri ama 350 lerde bi rakamdi ve dr um hic dikkate almadi.
Israrla prolaktinim yuksek dedi hmmm olabilir diye cvp verdi ve vermis oldugu yumurtlama ilaci ile hamile kaldim. 4 sene mucadele ettim bu illetle ben ama Allah bu adami karsima cikardi
Canım hangi doktor hangi şehir öğrenebilirmiyim? Bende prolaktin yüzünden uzun zamandır hamile kalamıyorum :KK43:

merhaba yeni üyeyim nerye yazacağımı bilemedim ilk olarak 19 yaşımda bekarım benim surekli adet gecikmelerim oluyordu yani 40 gunden az zamanda olmuyordum mayıs ayında bi önceki adetimin utunde 50 gun geçmesine rağmen adet olmadığım iin doktra gittim prolaktinim 57 çıktı bu normal sınırdan yuksek duzensizlik yapar dedi adet söktürücü ve dostinex verdi. Adet söktürücü ile mayısın 22 sinde adet oldum. bi de doktor bir dahaki adetinde bir ay sonra dedi yani adet gununde tekrar ölçtür prolakinin dedi. şuan temmuzun 11i ve bne hala adet olmadım ki gidip ölçtüreyim... Yani çok gecikti adet günümü daha fazla beklemeden gitmeli miyim ??? Şehir değişikliği oldu bir de aynı doktara gitmeyeceeğim
Yazınızı kadın hastalıkları bölümüne yazabilirsiniz sanırım
Yada herhangi bir bölümde yeni konu açın editörler gerekli yerlere taşır

Ozel goztepe hastanesi fatih bey derdime derman oldu. Inanilmaz bi dr. Kesinlikle tavsiye ederim. Istanbulda bu hastane
Canım çok teşekkür ederim cvp verdiğin için, ben istanbulda değilim ama ilk fırsatta kendisinden randevu alıp gidicem inşallah

Merhaba kizlar bende gecenlerde doktora gittim normalde prolaktin 102 ile 469 arasi olmaliymis benimki kan testimde prolaktinim 650.8 cikti dostinex verdi düsürür mü acaba birde o hapi icerken size doktorunuz korunun dedi mi cünkü bana dedi

benim 34,28 çıktı dostinex verdi ama korunma konusunda bir şey demedi. ilacım cuma bitecek sonrasında düşmez ise testere dişli aslan pençesi kürünü deneyeceğim. benim sadece hormon testi yapıldı ve ultrason çekildi.

X