Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün dr işi kaldı canım. artık bugün sevk alır yarın giderim... du bakalım ne diyecek dr? merak ediyorum. yumurtlamayı da sorucam... inan dr larda bi garip sen sormadan hiçbişey söylemiyolar. sorunca bile kısa geçiyolar... bu sefer iyice sorucammm...
prolaktinim 17 ye düşmüş :teytey: ama agnucaston içmeye devam et bu ilacı en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş...
ama yumurtlamam olmamış senağlama
adet olmam için farlutal verdi. adetin 3. günü gel dedi. yumurtlama için ilaç verecekmiş. sonrada çatlatmak için iğne! benneyaptımki
kızlar çok moralim bozuldu! korktuğum başıma geldi. ovulasyon testi almıştım zaten. çift çizgiyi görememiştim. demekki gerçekten yumurtlamamışım! yeni bir tedavi başlıyor... böyle hamile kalanlar varmı? bana moral verin biraz senağlama
arkadaslar bende yenı uye oldum hepınızı 1.5 sene den berı takip edıyorum.cok guzel bı sıte herkes her konudan faydalanıyo bende gecen kasım ayında dış gebelik gecırdım ameliyat olmadan düsürdüm benımde prolaktinim39 çıktı.adet düzensizligim ve gögsümden süt geliyodu doktorum dostınex verdı onu kullanıyorum ıns hepimiz hamis kalırız arkadaşlar.....
kızlar hepinize selam... ben yazılarınızı okudum ve moral vermek istedim. geçen sene aralık-ocak ayı civarı bende de prolaktin yüksek çıktı. doktorum 2 ay dostinex verdi haftada iki gün. ve değerler normale düştü. bu arada ilacım bitince annemin dinlediği bir haberden aldığı bilgiyle civan perçemi ve aslan otunu birer çay kaşığı karıştırarak günde iki kez iki ay kadar içtim. adetlerimi düzene koydu. ve nisan sonu hamileydim. şimdi 20 haftalık. çok şükür ve daha önce bir düşüğüm olmuştu. lütfen moralinizi yüksek tutun çok önemli.
çok güzel gerçekten.biran önce sağlıklı olarak bebeğine kavuşmanı dileriz.
benim prolaktinde de geçen hafta yaptırdığım tahlilde düşüş vardı.42,50 iken bu ay 27,7 olmuş.şimdi önümzdeki ayı merakla
bekliyorum.parlodel kullanıyorum.hergün gece yatarken 1 adet.
2 aydır kullanıyorum.umarım önümüzdeki ay dahada düşük değerler görürüm
arkadaşlar troidi yüksek olupta prolaktini yükselten var mı benim tsh 2.7 prolaktin 24 ama doktor yüksek dedi ve tefor diye bi ilaç verdi.şimdi de vaktinden çok erken adet oldum.ilaçtan mı acaba? bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bende dostinex le birlikte hayıt suyu içmeye başladım ve bu ay adetim 2 gün önceden oldu şaşırdım. hep geç gelirdi. adeti 28 günde oldum bu ay. hayıt suyunun adeti düzenleyici etkisi olduğun biliyorum. acaba onun mu bir fazdası olmuştur bilemiyorum. dostinex i şuan hiç düşünmüyorum. prolaktinim düştümü diyede merak etmiyorum. kafamı karıştırmamak adına. fakat hayıt suyunun iyi geldiği kanaatındayım yada kendimi kandırıyorum.. allah herkese şifa versin arkadaşlar..
kızlar her labaratuarın normal değerleri farklı oluyor. o yuzden sız kendi doktorunuzun dediklerine kulak verin. kii diyene bak bende çatlıcam meraktan. benim 35,5 di iki aydır kullanıyıyorum dostinex bakalım regl olduğumda 2. gunu tekrar gidip test yaptırıcam. düştümü düşmedimi görücem gözümle. ya allahım bize ne zaman verecek bebişlerimizi iii yaş oldu 28 nerdeyse bir an önce istiyorum artık. rüyalarıma bile gidiyor kızlar ve her ay regl olacağıma yakın bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum. bi ara yuruyusun bile değişmişti böyle belimi tutarak falan :) artık bi gülüyorum bi sinirleniyorum halime kızlar. allah bize akıl fikir versin tabi birde bebekk.
seviyorum hepiniziii. herkese iyi bayramlar kıslaaarr
ne güsel haberler bunlar.demek ilaçlrın oldukça etkisi var.benimde yarın adetimin başlaması gerekiyor.2.günüde tahlil yaptırıcam.geçen ay düşmüştü umarım bu ay istediğimiz değere ulaşmışızdır.doktor bu ay düşebileceğini söyledi ama bakalım tahlilin sonuçlarını görücez...
herkese iyi bayramlar
slm kızlar benimde yuksektı 1.5 sene parlodel kullandım halada kullanıyorum benımkı düştu ama başka sorunlar çıktı rabbım hepimizin dualarını kabul eder