prolaktini yüksek olup bebiş isteyenler

Olur canım hayırlısıyla.benm adetlerim 40-45 günü buluyordu ilaçsız.dostinexi hiç bırakmadım ilacı bıraktığmda hemen yükseliodu prolaktin.sperm sayısı bizim de normaldi ileri hız çok düşüktü.varikosel olmadığı için dr sadece proxeed plus verdi.keçiboynuzu bayağı etkilio sperm hızını.bir yıl normal bi süreç.inş bu ay gelir bebişin:)
canım bu arada bebişin nasıl kalbini duydun mu inşallah herşey güzel olur senin için:))

benim de 62 çıktı ve bi kaç aydır kupkuruyum.acaba herkestemi öyle diye merak ettim.
önceden yumurtlama zamanımda çok ıslaklık olurdu şimdi yok.
hangi ilacı kullanıyorsun canım benim doktorum antibiyotik vermişti o zaman çok ıslaklık olmadı şu an normal . İLACI ne zamandr kullanıyorsun düştümü değerin

hangi ilacı kullanıyorsun canım benim doktorum antibiyotik vermişti o zaman çok ıslaklık olmadı şu an normal . İLACI ne zamandr kullanıyorsun düştümü değerin
ilacı adetimle birlikte başladım canım.geçen ay vermişti aslında
ilacın ismi parlodel ilk gün kullandım ölüyorum sandım mide bulantısı tansiyon düşüklüğü bi gün ayağa kalkamadım.
sonra korktum kullanmadım.ama araştırdım ki etkiler sonra geçiyormuş.
adet olunca yine başladım yani 20gün olmadı bile.
değerim düştü mü hiç bilmiyorum bu ay adet olunca ölçtürcem.

ilacın ismi parlodel ilk gün kullandım ölüyorum sandım mide bulantısı tansiyon düşüklüğü bi gün ayağa kalkamadım.
inşallah düşmüştür canım ama merak etme hemen düşüyo bende dostineks kullandım 1 ay da 3 e düştü bakalım artık bebişlerimizi bekliyoruz:)

inşallah düşmüştür canım ama merak etme hemen düşüyo bende dostineks kullandım 1 ay da 3 e düştü bakalım artık bebişlerimizi bekliyoruz:)
teşekkür ederim canım inşallah.
evet bütün çabamız bebek için.allah kimseyi bekletmesin.

amin canım sen ne zamandır istiyosun bebiş
benim iki sene önce bi düşüğüm oldu.ona zaten çok uzun sürede yani 1.5 sene de hamile kalmıştım.
düşükten sonra yine korunmadığım halde olmadı.aslında sorun yok ama geçen ay prolaktin çıktı.
yoruldum artık ama çabalamaya devam.sen ne zamandır istiyorsun canım.

imşallah canım ama insan üzülüyo elin de olmadan takıyorum kafama malesef ki çok duygusal bi insanım:KK43:

Ben de aynı şekilde çok duygusalmdr cnm ve kfama çok takıyordum.sanki olmayacakmş hissine kapılıp kendmi daha çok üzüyordm.bir de etrafmda herkes hamile.seni çok iyi anlıyorum.sen duanı et hayırlısı ile olacak zamanı gelnce birden gelivericek.belki bu ay:) prolaktn ztn ilaçla hemen düzene girio.sanrm ilacı da yeni başladn kullanmaya.daha öncki aylar yüksekse o da engellio.
canım bu arada bebişin nasıl kalbini duydun mu inşallah herşey güzel olur senin için:))

Bugün duydum cnm..:)

benim iki sene önce bi düşüğüm oldu.ona zaten çok uzun sürede yani 1.5 sene de hamile kalmıştım.
düşükten sonra yine korunmadığım halde olmadı.aslında sorun yok ama geçen ay prolaktin çıktı.
yoruldum artık ama çabalamaya devam.sen ne zamandır istiyorsun canım.
ben 7 aydır uğraşıyorum canım bi yıllık evliyim hiç hamile kalmadım inşallah rabbim en kısa zaman da hayırlı sağlıklı 1 evlat verir ve yaşadığın tüm acıları unutursun:) hem 1 kere hamile kalmışsın tekrar hamilelik şansın çok yüksek

Ben de aynı şekilde çok duygusalmdr cnm ve kfama çok takıyordum.sanki olmayacakmş hissine kapılıp kendmi daha çok üzüyordm.bir de etrafmda herkes hamile.seni çok iyi anlıyorum.sen duanı et hayırlısı ile olacak zamanı gelnce birden gelivericek.belki bu ay:) prolaktn ztn ilaçla hemen düzene girio.sanrm ilacı da yeni başladn kullanmaya.daha öncki aylar yüksekse o da engellio.

Bugün duydum cnm..:)
şuan ilaç kullanmıyorum canım 3 e düştü prolactin bakalım inşallah ben de anne olurum:) umut her zaman var ama tüm arkadaşlarım hamile onlar için seviniyorum ama kendimi de çok üzüyorum hiç olmayacak mı diye

ben 7 aydır uğraşıyorum canım bi yıllık evliyim hiç hamile kalmadım inşallah rabbim en kısa zaman da hayırlı sağlıklı 1 evlat verir ve yaşadığın tüm acıları unutursun:) hem 1 kere hamile kalmışsın tekrar hamilelik şansın çok yüksek
amin canım inşallah isteyen herkese nasip olur.
senin için de daha çok yeni sakın stres yapma.

amin canım inşallah isteyen herkese nasip olur.
senin için de daha çok yeni sakın stres yapma.
STRES YAPMAMAYA ÇALIYORUM CANIM AMA REGLİYE 1 HAFTA KALA ÇOK STRESLİ OLURM ACABA HAMİLE MİYİM DİYE DÜŞÜNÜRUM 7 GÜN 24 SAAT. AMA Bİ GÜN OLACAK BUNA İNANIYORUM İNŞALLAH

STRES YAPMAMAYA ÇALIYORUM CANIM AMA REGLİYE 1 HAFTA KALA ÇOK STRESLİ OLURM ACABA HAMİLE MİYİM DİYE DÜŞÜNÜRUM 7 GÜN 24 SAAT. AMA Bİ GÜN OLACAK BUNA İNANIYORUM İNŞALLAH
onu hangimiz yapmıyoruz ki canım.
sürekli belirti aramalar falan.
evet çok haklısın bi gün olacak...

canım bende aynı ölüyorum sandım gece kalkıp habire istifar ettimm daha da içmedim töbe de içmem ..aslan pencesi ile düşürdüm bende......

canım bende aynı ölüyorum sandım gece kalkıp habire istifar ettimm daha da içmedim töbe de içmem ..aslan pencesi ile düşürdüm bende......
evet ama ben 3 4 gün sabrettim evden çıkmadım hep yattım sonra hiç bi yan etkisi kalmadı canım.
3 ay kullan dedi doktor.aslanpençesini duymuştum ama hiç kullanmadım şifa olur umarım.

evet ama ben 3 4 gün sabrettim evden çıkmadım hep yattım sonra hiç bi yan etkisi kalmadı canım.
3 ay kullan dedi doktor.aslanpençesini duymuştum ama hiç kullanmadım şifa olur umarım.
sağol canım sana da şifa olsunn..valla ben cesaret edemediimm parlodel bi daha içmeyee....

Back
X