- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
testinin sonucun bekliyorum yazmayı unutma:) inşallah amin
cnm sen test yapmış mıydın hiç :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testinin sonucun bekliyorum yazmayı unutma:) inşallah amin
cnm sen test yapmış mıydın hiç :26:
:)))) çoooooook sayısını hatırlamıyorum:)) evde stoğum var şimdi:)
şimdi adet gunlerın gecıyor sanırım neden kan vermiyorsun :)
Canım benim adet günüm 3 mayıs çok var daha:)
aa takvımde 5 haftalık gorunce gecti sandım![]()
mewrhaba benimde prolaktin 37 falandı doktor senin kullandığın o ilacı verdi 4 günde bir yarım içtim işte adet olunca gidip kan vericem bakalım düştümü içinde 2 tane ilaç olandan kullandım bakalım hayırlısı Allahtan iyi haberlerini bekliyoruz![]()
canım takvim uğur getirsin diye :) kaldırdım herkes hamileyim sanıyor:)
dursaydı cnm sana moral oluyordur
![]()
inşallah gereceğini koyarız, sen yapmadın mı test hala?
merhaba umarım düşmüştür bu laç hemen düşüruyor ben 8 lı olanı ıctım 2 ayda 39 dan 1 e düştu :) ve simdi beklıyorum bakalım bebiş var mı![]()
rabbim inşallah nasip etmiştir sana canım ben de salı yirmilik diş ameliyatı oldum adet bekliyom mayısın 2 gibi sonra tekrar çalışmalara başlıcaz prolaktin sonucuma göre
rabbim inşallah nasip etmiştir sana canım ben de salı yirmilik diş ameliyatı oldum adet bekliyom mayısın 2 gibi sonra tekrar çalışmalara başlıcaz prolaktin sonucuma göre
gecmıs olsun inş amın tum isteyenlere nasıp etsın Rabbımanne olmayı istiyorum 2 saat kaldı sonucları öğrenmeme inan öyle heyecanlıyımkı anlatamam off negatif cıkarsa ne yaparım ben yıkılırım ozaman cok umutluyum cookk :18:
İnşaallah pozitif çıkar evde test yaptın mı?
aynen aynen bende kan verdım 3 te sonuc cıkacak
yıkılmak yok rabbim ol derse olacak öyle düşün inancını yitirme hayırlısını iste canım
İkimiz de güzel haberlerle döneriz inşallah canım. Hayırlısı olsun...
amıınnn off cok heyecanlıyım yaa sen?