• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yokbaskahayalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
5
0
1
28
Mikro tese sonucu sperm bulunamadı. Doktorumuz Prolistemi önerdi. Daha önce azospermi olupta , mikro tese ile sperm bulunmadığı halde prolistem kullanarak olumlu sonuç alan oldu mu?

Benim eşimde kullandı 6 ay ve sonuç olumsuz mikrotese olmasını da ben istemedim her ameliyat şansı azaltıyo güvenmediğim ilacın sonucunda neden o şansı azaltayım ki

Benim eşimde kullandı 6 ay ve sonuç olumsuz mikrotese olmasını da ben istemedim her ameliyat şansı azaltıyo güvenmediğim ilacın sonucunda neden o şansı azaltayım ki
Biz de 7 ay kullandık malesef gene hüsran 2.teseye bu sonuçlarla ben de cesaret edemedim açıkcası. Biz de hiç bir işe yaramadı prolistem

Tansel hocada nasıl ilerlediniz yani nasıl geçti tedaviniz
Prolistemi onerdi 6 ay kullandı eşim bi ilerleme olursa rosi yapabiliriz dedı ama aksine gerileme oldu değerlerde ameliyat soyledı ama eşim daha once mıkro tese ameliyatı olmuştu o yüzden cesaret edemedik tekrar sonlandırdık tedavıyı

Prolistemi onerdi 6 ay kullandı eşim bi ilerleme olursa rosi yapabiliriz dedı ama aksine gerileme oldu değerlerde ameliyat soyledı ama eşim daha once mıkro tese ameliyatı olmuştu o yüzden cesaret edemedik tekrar sonlandırdık tedavıyı
Aaa hangi değerlerde gerileme oldu ? Bu ilaç hormonları düzeltmiyor mu ? Yada iğne tedavisi uyguladınız mı

Şuan ne yapıyorsunuz peki

Back
X