- 13 Ağustos 2023
- 294
- 143
- 23
- Konu Sahibi hasibeamamutsuz
-
Benimki de bi dene koldan veya bacaktan olmazsa ilacı keselim dediEvet çok kızarıp kaşınıyor o iğne. Doktorum normal dediği için devam ettim. Dediğiniz gibi buz iyi geliyor.
Hangi kremi kullandınız kolonya falan sürüyorum ama hiç faydası yok kaşıntıya da yokBenim de boyleydi sonra tum vucuduma yayildi o igneye alerjim vardi maalesef ama kremlerle falan idare ettim 12. haftada biraktim
Dermatologa gittim kortizonlu krem verdi kadin dogumcumun izniyle kullandim az miktarda yoksa gececek gibi degildiHangi kremi kullandınız kolonya falan sürüyorum ama hiç faydası yok kaşıntıya da yok
Baktım kız ön tarafı da gösteriyordu aslında bişey olur mu ki arı sokmuş gibi bi his var şuan buz koyuyorum inşallah bişey olmazYanlış yere uygulamışsınız bacağın dış yan kısmına yapmalısınız. İnternetten subkutan uygulama bölgeleri yazarak bakabilirsiniz
Bir iki gün bekle dedi doktor bekliyim bakalım olmadı bende gideyim bari bacakta kolda da yaparsa dedi doktor iğneyi keseriz dedi zatenDermatologa gittim kortizonlu krem verdi kadin dogumcumun izniyle kullandim az miktarda yoksa gececek gibi degildi
Sadece igne yaptiginiz yerle sinirli kaliyorsa buzla hafifletmeye calisin hemen ilac kullanmayin. Benim yuzum ve sirtim haric tum vucuduma yayilmisti maalesefBir iki gün bekle dedi doktor bekliyim bakalım olmadı bende gideyim bari bacakta kolda da yaparsa dedi doktor iğneyi keseriz dedi zaten
Yok sadece göbeğimde iğne yaptığım yerde oldu iki tarafta da başka da yok şükür bakalımSadece igne yaptiginiz yerle sinirli kaliyorsa buzla hafifletmeye calisin hemen ilac kullanmayin. Benim yuzum ve sirtim haric tum vucuduma yayilmisti maalesef
Bu iğne vurulurken Yakiyormu acabaEki Görüntüle 3628473
Kızlar progestan fitil kullanıyordum vajina girişinde kaşıntı kızarıklık yaptı diye doktorum onu bıraktırdı Prolutex iğneye geçtim günde 2 defa yapıyorum 2 3 gündür göbeğim bu şekilde ve çok fazla kaşınıyor bugün yazdım doktora iğneyi koldan veya bacaktan yap bide ordan dene dedi sizde de böyle kızarıklık oldu mu veya olduysa nasıl geçti bazen buz koyuyorum o biraz rahatlatıyor
Evet birazBu iğne vurulurken Yakiyormu acaba
Hayır biz ücretli alıyoruzProlutexi sgk karşılamıyor mu
Eki Görüntüle 3628473
Kızlar progestan fitil kullanıyordum vajina girişinde kaşıntı kızarıklık yaptı diye doktorum onu bıraktırdı Prolutex iğneye geçtim günde 2 defa yapıyorum 2 3 gündür göbeğim bu şekilde ve çok fazla kaşınıyor bugün yazdım doktora iğneyi koldan veya bacaktan yap bide ordan dene dedi sizde de böyle kızarıklık oldu mu veya olduysa nasıl geçti bazen buz koyuyorum o biraz rahatlatıyor
Evet biraz
Hala göbekten mi yapıyorsun iğneyi ben dün akşam bacaktan yaptım sabah da koldan yaptımSelam canım ben de fotoğraf attım bana da böyley yaptı progestan dex iğne ve değiştirmiyorlar da fenistil pomat sürüyorum sabah aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?