Proluton iğne kullananlar var mı ???

ben 13 haftalıkken başladım düşük tehlikem vardı .şuan 20. haftaya girdim ve hala kullanıyorum.her hafta 1 tane .15 günde 1 de kontrole gidyrm.Bir zararı olduğunu duymadım ama yine de tereddüt etmiyor değilim doğrusu.çevremde kullanan birkaç kişi sadece 4 iğne vurulduk dediler.benim doktor doğuma kadar kullandıracak gibi eş aşağıda birde rahim yapısı sıkıntılı ... siz neden kullndnz?

Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım
Transferden sonra haftada bir oluyordum
9. Haftada bıraktırdı doktorum sonra 11. Haftada kanamam olunca 3 hafta daha kullandım 26. Hafta sancılandım yine 2 hafta kullandım
Bir zararı olduğunu bende duymadım her doktorum düşüncesi tedavi yöntemi farklı bence doktorunuzdan memnunsanız sonuna kadar güvenin sizin için en iyisini yaptığını düşünün geçmiş olsun
Sağlıkla kucaklayın inşallah evladınızı

Amin. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... resimdeki sizin oğlunuz mu?

Merhaba canım,ben düşük tehlikesinden dolayı son 3 haftadır kullanıyorum heralde bir sürede bu böyle devam edicek.3 günde bir yaptırıyorum.Bendede rahim yapısı perdeli ve düşük tehlikem var bundan kullanıyorum.
İnsallah bir zararı olmaz merak etmiyor degilim.

benimmde çatallıymış.sanırım rahimi rahatlatmak için veriyorlar.Allah korusun yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…