Ben tek sefer 2 doz birden yapıyorum sizin tek ampul muBen de yaptırıyorum 2 gündür ama ben de öyle bir durum olmuyor, o anlık bi yanma oluyor yağlı olduğu için
Evet benim günlük tekBen tek sefer 2 doz birden yapıyorum sizin tek ampul mu
Bende bı ara doktor onayı ile 2 gün tek doz yaptım benimde ağrım olmadı ama yine 2 doza devam dedi mutluluğum kısa sürdü ağrılarım devam ediyor. Kaçıncı haftaniz ne zamana kadar kullanacaksinizEvet benim günlük tek
Benim transferin 11. Günü daha henüz gebelik var mı bilmiyorumBende bı ara doktor onayı ile 2 gün tek doz yaptım benimde ağrım olmadı ama yine 2 doza devam dedi mutluluğum kısa sürdü ağrılarım devam ediyor. Kaçıncı haftaniz ne zamana kadar kullanacaksiniz
Yaa inşallah tutunmusturBenim transferin 11. Günü daha henüz gebelik var mı bilmiyorum2 gündür lekelenmem var da..
İnşallaahYaa inşallah tutunmusturbelirtin varmı ne zaman test gunu
Yerleşme kanamasidir inşallah tutmuştur güzel seyler hissediyorum sizin içinİnşallaahbugün test günüm.. Belirti diyebileceğim pek bi şey yok çünkü çoğu ilaçlardan da olabilir. Bi pembe lekelenme üstüne damla damla devam eden bi kahverrngi leke sorunum var
İnşallah, tek duam bu. Yavrum benimledir inşallahYerleşme kanamasidir inşallah tutmuştur güzel seyler hissediyorum sizin içinSonucu buraya da yazın olur mu
Negatif maalesefYerleşme kanamasidir inşallah tutmuştur güzel seyler hissediyorum sizin içinSonucu buraya da yazın olur mu
Üzülmeyin Allah büyüktür kaçıncı gün embriyosuydu geriye varmı transfer için yapabilecek embriyonuzNegatif maalesef
5, var 2 adet ama kaliteleri pek iyi değilÜzülmeyin Allah büyüktür kaçıncı gün embriyosuydu geriye varmı transfer için yapabilecek embriyonuz
Öyle düşünmeyin Allah in mucizesi çoktur yaşınız kaç bu arada hamile kalamama sorunu sizden mi kaynaklı.5, var 2 adet ama kaliteleri pek iyi değil
Kuzum ben de tüp bebek sürecinden geçtim yaşım 30 ama amh düşüklüğü ve çikolata kisti yüzünden hamile kalamiyordum 2 yıldır evliyim. Opu da sadece 2 yumurta toplandı ikisi donduruldu ama doktorum hep umutsuZdu kalitesi konusunda havuz yapalım falan dediler ben maddi ve manevi açıdan kendimi hazır hissetmiyorum dedim 2 yumurta ile yola çıktım bir ay sonra transfer olacaktı beklenen adetim gelmedi transfer olamadım çünkü kendiliğinden hamile kaldım mucize gibi birşey oldu. Yani demem o ki Allah ne zaman isterse o zaman olacak ne yumurta sayısı ne kalitesi asla önemli değil. Nice kadınlar var birçok kaliteli yumurtası vardır yada hiç problemi yoktur hamile kalmamıştır. Benim durumum da sana umut olsun sabırlı ol Rabbim nasip edecek inşallah5, var 2 adet ama kaliteleri pek iyi değil
29, eşimde sayı az ileri hareket düşük, bende de yumurta toplamadan sonra yumurtada lekeler görülmüştüÖyle düşünmeyin Allah in mucizesi çoktur yaşınız kaç bu arada hamile kalamama sorunu sizden mi kaynaklı.
Desteğiniz için teşekkür ederim.. Kendimi çok çaresiz ve kalbimi çok yorgun hissediyorum. Bugünlerde geçecek biliyorum, Rabbimden ümit de kesmiyorum. Ama içimdeki yangını da nasıl anlatsam bilmiyorum.Kuzum ben de tüp bebek sürecinden geçtim yaşım 30 ama amh düşüklüğü ve çikolata kisti yüzünden hamile kalamiyordum 2 yıldır evliyim. Opu da sadece 2 yumurta toplandı ikisi donduruldu ama doktorum hep umutsuZdu kalitesi konusunda havuz yapalım falan dediler ben maddi ve manevi açıdan kendimi hazır hissetmiyorum dedim 2 yumurta ile yola çıktım bir ay sonra transfer olacaktı beklenen adetim gelmedi transfer olamadım çünkü kendiliğinden hamile kaldım mucize gibi birşey oldu. Yani demem o ki Allah ne zaman isterse o zaman olacak ne yumurta sayısı ne kalitesi asla önemli değil. Nice kadınlar var birçok kaliteli yumurtası vardır yada hiç problemi yoktur hamile kalmamıştır. Benim durumum da sana umut olsun sabırlı ol Rabbim nasip edecek inşallah
Bu yola bende girmiş olduğum için kalbinin kırıklığını ne söylersem soyliyim gideremem biliyorum ama yürekten anlıyorum.Evet bugünlerde geçecek sabırlı ol İnşallah en kısa zamanda Allah nasip etsinDesteğiniz için teşekkür ederim.. Kendimi çok çaresiz ve kalbimi çok yorgun hissediyorum. Bugünlerde geçecek biliyorum, Rabbimden ümit de kesmiyorum. Ama içimdeki yangını da nasıl anlatsam bilmiyorum.
Sakın ümitsizliğe kapılma. Aynı yaştayız, benim de hem polikistik var hem de eş durumundan kaynaklı olmadı. İlk denememizdi bizim de olmadı. Dün hemen reglim başladı ve ben de bugün tekrar ilaçları kullanmaya başladım. Zaten alışmışken iğnelere ilaçlara sadece 2 gün ara vermiş oldumDesteğiniz için teşekkür ederim.. Kendimi çok çaresiz ve kalbimi çok yorgun hissediyorum. Bugünlerde geçecek biliyorum, Rabbimden ümit de kesmiyorum. Ama içimdeki yangını da nasıl anlatsam bilmiyorum.
Maddi manevi çok yıprandım, duygulsrını kontrol etmekte öok zorlanıyorum maalesef. Rabbim gönlümüze ferahlık versin..Sakın ümitsizliğe kapılma. Aynı yaştayız, benim de hem polikistik var hem de eş durumundan kaynaklı olmadı. İlk denememizdi bizim de olmadı. Dün hemen reglim başladı ve ben de bugün tekrar ilaçları kullanmaya başladım. Zaten alışmışken iğnelere ilaçlara sadece 2 gün ara vermiş oldumSüreç zor her açıdan ama umutsuz olmamız için hiçbir sebep yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?