Promester 50 mg

Flower30

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
306
188
23
31
Hanımlar promester 50 mg kalcadan yapıyorum hergun çok ağrım oluyor bu normal mi oturmakta bile zorlanıyorum

Ben de yaptırıyorum 2 gündür ama ben de öyle bir durum olmuyor, o anlık bi yanma oluyor yağlı olduğu için

Bende bı ara doktor onayı ile 2 gün tek doz yaptım benimde ağrım olmadı ama yine 2 doza devam dedi mutluluğum kısa sürdü ağrılarım devam ediyor. Kaçıncı haftaniz ne zamana kadar kullanacaksiniz
Benim transferin 11. Günü daha henüz gebelik var mı bilmiyorum 2 gündür lekelenmem var da..

İnşallaah bugün test günüm.. Belirti diyebileceğim pek bi şey yok çünkü çoğu ilaçlardan da olabilir. Bi pembe lekelenme üstüne damla damla devam eden bi kahverrngi leke sorunum var
Yerleşme kanamasidir inşallah tutmuştur güzel seyler hissediyorum sizin için Sonucu buraya da yazın olur mu

5, var 2 adet ama kaliteleri pek iyi değil
Kuzum ben de tüp bebek sürecinden geçtim yaşım 30 ama amh düşüklüğü ve çikolata kisti yüzünden hamile kalamiyordum 2 yıldır evliyim. Opu da sadece 2 yumurta toplandı ikisi donduruldu ama doktorum hep umutsuZdu kalitesi konusunda havuz yapalım falan dediler ben maddi ve manevi açıdan kendimi hazır hissetmiyorum dedim 2 yumurta ile yola çıktım bir ay sonra transfer olacaktı beklenen adetim gelmedi transfer olamadım çünkü kendiliğinden hamile kaldım mucize gibi birşey oldu. Yani demem o ki Allah ne zaman isterse o zaman olacak ne yumurta sayısı ne kalitesi asla önemli değil. Nice kadınlar var birçok kaliteli yumurtası vardır yada hiç problemi yoktur hamile kalmamıştır. Benim durumum da sana umut olsun sabırlı ol Rabbim nasip edecek inşallah

Desteğiniz için teşekkür ederim.. Kendimi çok çaresiz ve kalbimi çok yorgun hissediyorum. Bugünlerde geçecek biliyorum, Rabbimden ümit de kesmiyorum. Ama içimdeki yangını da nasıl anlatsam bilmiyorum.

Desteğiniz için teşekkür ederim.. Kendimi çok çaresiz ve kalbimi çok yorgun hissediyorum. Bugünlerde geçecek biliyorum, Rabbimden ümit de kesmiyorum. Ama içimdeki yangını da nasıl anlatsam bilmiyorum.
Bu yola bende girmiş olduğum için kalbinin kırıklığını ne söylersem soyliyim gideremem biliyorum ama yürekten anlıyorum.Evet bugünlerde geçecek sabırlı ol İnşallah en kısa zamanda Allah nasip etsin

Sakın ümitsizliğe kapılma. Aynı yaştayız, benim de hem polikistik var hem de eş durumundan kaynaklı olmadı. İlk denememizdi bizim de olmadı. Dün hemen reglim başladı ve ben de bugün tekrar ilaçları kullanmaya başladım. Zaten alışmışken iğnelere ilaçlara sadece 2 gün ara vermiş oldum Süreç zor her açıdan ama umutsuz olmamız için hiçbir sebep yok..

Maddi manevi çok yıprandım, duygulsrını kontrol etmekte öok zorlanıyorum maalesef. Rabbim gönlümüze ferahlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…