• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Promotil m forte şase kullanıp sonuç alan var mı ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 kutu kullandik ama maalesef sonuc yok. Konyrole gidecegiz bakalim

Sizdeki problem neydi canım
Sperm hizi sıkıntımız var canım. Aslinda simdiye kontrole coktan gitmemiz lazimdi fakat esimin is yogunlugundan gidemedik henüz. Burda gezerken 3 lü mucize diye 3 tane ilac tavsiye etmisler onu merak ettik bakalim belki onu deneriz

Sizdeki sıkıntı nedir? Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah.

Amin Rabbim inşallah sizinde kucağınizi boş bırakmasın.bizimde eşimde sperm sayısı hızı ve morfoloji çok düşük Kaan Aydosa tedavideydiz şimdi insalalh sonuç alırız

Bbiz 2kutu promotıl kullandık ama içinde spermin yapı taşı olan l karnitin yok maalesef bir senedir araştırarak yol ciziyoruz kendimize proxeed plus da l karnitin yeterince var araştırın derim bizde şuan üçlü muzicizeyi deniyoruz.l karnitin solgar marka aldık sıvı olandan bide bize keçi boynuzu etki etti kürü.ileri hız 0idi şuan 4 buda bişeydir

Süper 3 lü ne canım peki. Solgar hangisi az önce bi arkadaşta yazmış ama internete yazınca bi kac tane ilaç çıkıyor

Süper 3 lü ne canım peki. Solgar hangisi az önce bi arkadaşta yazmış ama internete yazınca bi kac tane ilaç çıkıyor
Solgar marka l karnitin pharmaton ve çinko biz bide l arginin aldık bunların hepsi solgar marka.bu ay keçi boynuzu da içiyor ayriyeten üzüm çekirdeği yagı aldık bir tatlı kaşığı içiyor eşim.yani szin anlayacağınız antioksidan lara yönelin

Solgar marka l karnitin pharmaton ve çinko biz bide l arginin aldık bunların hepsi solgar marka.bu ay keçi boynuzu da içiyor ayriyeten üzüm çekirdeği yagı aldık bir tatlı kaşığı içiyor eşim.yani szin anlayacağınız antioksidan lara yönelin
Anladım canm inşallah şifa olur

Amin Rabbim inşallah sizinde kucağınizi boş bırakmasın.bizimde eşimde sperm sayısı hızı ve morfoloji çok düşük Kaan Aydosa tedavideydiz şimdi insalalh sonuç alırız
Kaan aydosa eşimin sonucunu mail attım bende. Morfoloji 1 oldugu halde sayısı ve hızı yüksek oldugu için bana normal yolla gebe kalabirsn demişti. Siz hangi tedaviyle gebe kaldınız acaba?

Merhaba epey zaman geçmiş ama merak ettim acaba kullandıklarınız işe yaradı mı? Rica etsem bu kullandıklarınızın resmini yollarmısınız bizde yararlanalım?

Esime hekim promotil men vermiş bugun başladık bakalım nasıl etki edecek cok mu kötü değerlerimiz bu arada

Eklentiler

• yxdsmF.webp
    yxdsmF.webp
    20 KB · Görüntüleme: 115
Esime hekim promotil men vermiş bugun başladık bakalım nasıl etki edecek cok mu kötü değerlerimiz bu arada

Çok kötü değil ben sadece hızı az gördüm ama o da yükselir üzülme morfoloji %4 ve üstü normal deniyor zaten %2 ile hamile kalanı duydum sana keçiboynuzu kürünü kesinlikle tavsiye ediyorum hem hızı hem sayıyı inanılmaz arttırıyor hergün düzenli deneyin farkı göreceksiniz onu kullanıp 1 ayda bile hamile kalanları gördüm ama özü falan değil kendisi kaynatılacak Saraçoğlu tarifiyle

Back
X