Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya çok üzüldüm bizde ikinci kutudayiz inşallah faydasını hep beraber göruruz3 kutu kullandik ama maalesef sonuc yok. Konyrole gidecegiz bakalim
Sperm hizi sıkıntımız var canım. Aslinda simdiye kontrole coktan gitmemiz lazimdi fakat esimin is yogunlugundan gidemedik henüz. Burda gezerken 3 lü mucize diye 3 tane ilac tavsiye etmisler onu merak ettik bakalim belki onu denerizSizdeki problem neydi canım
Solgar marka l karnitin pharmaton ve çinko biz bide l arginin aldık bunların hepsi solgar marka.bu ay keçi boynuzu da içiyor ayriyeten üzüm çekirdeği yagı aldık bir tatlı kaşığı içiyor eşim.yani szin anlayacağınız antioksidan lara yönelinSüper 3 lü ne canım peki. Solgar hangisi az önce bi arkadaşta yazmış ama internete yazınca bi kac tane ilaç çıkıyor
Anladım canm inşallah şifa olurSolgar marka l karnitin pharmaton ve çinko biz bide l arginin aldık bunların hepsi solgar marka.bu ay keçi boynuzu da içiyor ayriyeten üzüm çekirdeği yagı aldık bir tatlı kaşığı içiyor eşim.yani szin anlayacağınız antioksidan lara yönelin
Kaan aydosa eşimin sonucunu mail attım bende. Morfoloji 1 oldugu halde sayısı ve hızı yüksek oldugu için bana normal yolla gebe kalabirsn demişti. Siz hangi tedaviyle gebe kaldınız acaba?Amin Rabbim inşallah sizinde kucağınizi boş bırakmasın.bizimde eşimde sperm sayısı hızı ve morfoloji çok düşük Kaan Aydosa tedavideydiz şimdi insalalh sonuç alırız
Tüp bebekle hamile kaldım benKaan aydosa eşimin sonucunu mail attım bende. Morfoloji 1 oldugu halde sayısı ve hızı yüksek oldugu için bana normal yolla gebe kalabirsn demişti. Siz hangi tedaviyle gebe kaldınız acaba?
Solgar marka l karnitin pharmaton ve çinko biz bide l arginin aldık bunların hepsi solgar marka.bu ay keçi boynuzu da içiyor ayriyeten üzüm çekirdeği yagı aldık bir tatlı kaşığı içiyor eşim.yani szin anlayacağınız antioksidan lara yönelin
Bebisiniz oldu galibaMerhaba epey zaman geçmiş ama merak ettim acaba kullandıklarınız işe yaradı mı? Rica etsem bu kullandıklarınızın resmini yollarmısınız bizde yararlanalım?
Bebisiniz oldu galiba
Esime hekim promotil men vermiş bugun başladık bakalım nasıl etki edecek cok mu kötü değerlerimiz bu arada